Eljött a milliós repülőjegyek ideje: ki tudja ezt megfizetni?

Pénzcentrum
2012. június 12. 11:32

A fapados járatok látványosan felpörgették az elmúlt években a légi közlekedést: az utasok szívesen repülnek olcsón, egy kis kényelmetlenségért - például a szűkös ülésekért- cserébe. Persze vannak olyan légitársaságok, akik pont ezekkel a kényelmetlenségekkel szállnak szembe - igaz, több millió forintot is fizethetünk az utazásért.

Menetrendszerinti repülőjáratokon soha nem látott luxust kínál utasainak a Singapore Airlines. A légitársaság Airbus A380-as repülőgépein gyakorlatilag privát lakosztályokban utazhatnak azok, akik megengedhetik maguknak a meglehetősen magas jegyárakat.

Fotó: Daily Mail


A privát lakosztályokban természetesen senki és semmi nem zavarhatja az utazókat, a kényelmet az állítható ülések és a saját TV-készülék mellett a személyre szabott kiszolgálás, a gurmet-éttermi menük és a speciálisan felkészített hostessek garantálják. A lakosztályok percek alatt hálószobákká alakíthatók, az ágyak természetesen az ablak mellett kaptak helyet.

Fotó: Daily Mail


Az új járatok talán legnagyobb különlegességei a párok számára fenntartott kétszemélyes hálószobák, melyek leginkább elegáns szállodai szobákra, vagy egy luxushajó elegáns lakosztályára emlékeztetnek.

Fotó: Daily Mail

Az égi luxusnak természetesen ára is van: a New York- Szingapúr útvonalon 15 ezer dollárt, azaz 3,5 millió forintot kell fizetni egy ilyen lakosztályért. Összehasonlításként: a turistaosztályokon ennek az összegnek már a tizedéért is lehet helyet foglalni.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 30. hétfő
Martina, Gerda
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?