2 °C Budapest

Akciókkal nyit a Balaton a pünkösdi hétvégén

Pénzcentrum
2012. május 22. 19:17

Fesztiválok, városi rendezvények, gasztronómiai és kulturális különlegességek várják a hétvégén a Balatonhoz látogatókat, a Balaton7 programsorozat keretében.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A Magyar Turizmus Zrt. lapunkat úgy tájékoztatta: a Pünkösdi Ünnepek hetében a Balaton7 programsorozat keretében városi rendezvények és fesztiválok, mint például a badacsonyi Pünkösdi eljegyzés vagy a balatongyöröki Pünkösdi fesztivál, valamint több más kulturális program is várja a látogatókat. A vendégek megismerhetik a középkori várak titkait, megkóstolhatják a régió borvidékeinek borait és a régió éttermeinek kulináris különlegességeit. Az aktív időtöltés kedvelőinek szakvezetett kirándulásokat, Balatont kerülő, hévízi és zalakarosi szervezett kerékpártúrákat, vagy akár lovas programokat, balatoni sétahajózást is kínál az előszezoni programsorozat.

Összesen 68 szálláshely és 20 étterem jelentkezett a Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatóságának felhívására. A szálláshelyek többségében minimum 20 százalékosos kedvezményt adnak, az éttermek pedig egységesen 10% kedvezményt biztosítanak minden vendégnek.


Idén is igénybe vehető a Balaton Mix kedvezményes jegy, ugyanazzal a feltétellel, mint tavaly. A Balatoni Hajózási Zrt. és a MÁV-START Zrt. együttműködésében a május 18. és 28. között megrendezésre kerülő Balaton7 rendezvény alatt a Balaton Mix kombinált vasúti és hajójeggyel rendelkező utasok egy nappal tovább élvezhetik a korlátlan számú díjmentes utazást a Balaton körüli vasútvonalakon és a Balatonon közlekedő hajójáratokon.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 27. 20:59