27 °C Budapest

Két Ferrarit kapott egyszerre a milliomospalánta - képpel

2010. november 15. 18:02

Egy 21 éves szaúdi diák, Dhiaa Al-Essa két új luxusautóval bővítette gyűjteményét. A 33 autóból álló kollekció két legújabb tagja a Ferrari 599 GTO valamint F430 Scuderia Spider együttes értéke megközelíti a 130 millió forintot.

Gyűjtőszenvedélyének már olyan ritka darabok is áldozatul estek, mint a világ leggyorsabb gyáriszériás sportautója a Bugatti Veyron Super Sport és több Porsche, valamint három Lamborghini és két Rolls Royce is helyet kapott garázsában.

A kérdésre, hogy melyik autó áll legközelebb a szívéhez, azt válaszolta, hogy eddig minden bizonnyal a McLaren Mercedes SLR volt a kedvence, de amint megérkezett az új Ferrari 599 GTO már egyértelműen ez viszi el a prímet.

Forrás: Motorauthority magazin

"Nagyon izgatott voltam, hat hónapig kellett várnom, amire végre megérkezett a GTO. Ez egy limitált kiadású darab, olyan technológiai bravúrokkal, amikkel egyetlen autó sem rendelkezik a világon."

 

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?