7 °C Budapest

Megérkezett az új Suzuki Swift! Ötcsillagos törésteszt! Képek! Árak!

2010. október 1. 15:02

A vállalat évi 100 ezer darab értékesítésére számít az őszi bevezetést követően A Párizsi Autókiállitáson tegnap bemutatkozott a sorozatgyártott új Swift. A modell sajtótájékoztatóját követően elkezdődött az autó kereskedelmi forgalmazása. Mától a magyar közönség a Suzuki márkakereskedőknél találkozhat az új Swifttel.

A 3 ajtós 1,2 benzinmotoros GC AC ESP-vel szerelt, 6 légzsák + 1 térdlégzsákos alapváltozat ára 3 157 000 forint, míg az 5 ajtós 1,2 benzines GLX AC, ESP, CD/MP3+USB / 6 légzsák + 1 térdlégzsákos, gazdagabb felszereltségű változat 3 699 000 forintba kerül. A belföldi piacon a kezdőmodell az 1,2 literes benzines Swift lesz, kézi váltós és automata változatban. A későbbiekben más változatokat is értékesítenek majd.

A Suzuki egykor a Swifttel indította el globális stratégiáját. A modellt világszerte hét üzemben gyártották, s több mint 100 országban és régióban forgalmazták. Dinamikussága és sportos megjelenése 19 országban 63 Az év autója díjat hozott a Swiftnek, és a Suzuki minden más modelljénél rövidebb idő alatt érte el az egymillió darabos értékesítést.


A Suzuki most még magasabb szintre fejlesztette a Swift teljesítményét és megjelenését, tovább csökkentette az üzemanyag-fogyasztást, és az új modell még az eddiginél is környezetbarátabb lett. A Suzuki olyan sportkompaktot készített, amely minden tekintetben ideálisan megfelel a mai igényeknek. A új Swift - az új vezető sportkompakt.

Az eddiginél is fejlettebb dinamika, a még vonzóbb dizájn és a jobb környezetvédelmi mutatók révén az új Swift a Suzuki Way of life! brandfilozófiájának tökéletes megtestesülése.

Az autó nemrég a maximális öt csillagot kapta az Euro NCAP töréstesztjén.

A nagy sikerű Swift legújabb, 3. generációja elődjénél sportosabb, elegánsabb megjelenésű. A vezetés örömét új 1,2 literes benzinmotor fokozza, amely a korábbiaknál kevesebb üzemanyagot fogyaszt és kevesebb káros anyagot bocsát ki a környezetbe.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


A Swiftre jellemző nagy kerék- és kis tengelytáv az új generáció esetében is megmarad, az első és hátsó felfüggesztés nagyobb szilárdsága ugyanakkor javítja a kormányozhatóságot. A karosszéria a megnövelt szilárdságú acélnak köszönhetően merevebbé, egyszersmind könnyebbé válik, ami a kocsit stabilabbá és kényelmesebbé teszi.

Az új Suzuki Swift - fő jellemzők (1,2 literes benzines és 1,3 literes dízelváltozat)

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem