17 °C Budapest

Itt fut majd az M4-es autópálya (képpel)

2010. augusztus 16. 15:02

Nettó 2 milliárd 280 millió forintért a RODEN Mérnöki Iroda Kft. tervezheti az M4 gyorsforgalmi út Abony és Fegyvernek közötti szakaszát egy Tisza-híddal együtt; a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. által kezdeményezett nyílt közbeszerzés eredménye a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A munka részeként a Tisza-hídra két tanulmánytervet kell készíteni, továbbá ajánlattételre alkalmas tervet kell készíteni erre, és egy Zagyva-hídra is. Komplett engedélyezési tervet kell készíteni 36 kilométer hosszú autópályaszakaszra, és kiegészítő hidraulikai szakvéleményt is kell készíttetnie a nyertes vállalkozónak.

Korábban: Már tervezik az M4-es autópályát

Az M4-es autópálya várható nyomvonalaForrás: Wikipedia

A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatással nyerte a tendert a RODEN Mérnöki Iroda Kft. Rajta kívül ajánlatot tett még az UVATERV Út-, Vasúttervező Zrt., a FŐMTERV Mérnöki Tervező Zrt., a TURA-Terv - SpeciálTerv Konzorcium (vezetője a TURA-Terv Mérnökiroda Kft., a tagja pedig a SpeciálTerv Építőmérnöki Kft.), továbbá a KÖZLEKEDÉS - MSC - WÖRNER - ARGON-GEO KONZORCIUM (vezetője a KÖZLEKEDÉS Fővárosi Tervező Iroda Kft., a tagjai pedig az MSC Mérnöki Tervező és Tanácsadó Kft., a Wörner Kft., és az Argon-Geo Mérnöki Iroda Kft.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?