36 °C Budapest

Már most annyi kátyú van Budapesten, mint tavaly összesen

Pénzcentrum
2010. március 3. 12:02

A Fővárosi Közterület Fenntartó 16 brigádja folyamatosan dolgozik az úthibákon: Horti Zsófia, a társaság szóvivője elmondta, hogy a fővárosi kezelésű utakon idén eddig több kátyút észleltek, mint tavaly egész évben -írja az inforadio.hu.

Amikor az időjárás engedi, a főváros útjain 16 brigád dolgozik a kátyúk kijavításán - mondta az InfoRádiónak a Fővárosi Közterület Fenntartó szóvivője, aki hozzátette: idén, vagyis januárban és februárban közel 22 ezer úthibát észleltek, amelyből nagyjából 21 ezret már sikerült kijavítani.

A kátyúk kijavításán csúcsidőben a külső kerületekben, az éjszakai órákban pedig a belváros forgalmasabb részein dolgoznak - mondta Horti Zsófia, aki szerint nem érdemes ennél több brigádot ráengedni a főváros útjaira, mert feltartanák a forgalmat.

A szóvivő hangsúlyozta: az idén jóval nagyobb összeget kell fordítani a kátyúk kijavítására, hiszen tavaly összesen volt annyi úthiba, mint 2010 első két hónapjában. Minden kátyút kijavítanak, egyetlen egy sem marad az úton pénzhiány miatt - emelte ki Horti Zsófia, aki elmondta: az úthibákat a közterület fenntartó telefonszámán (0640 353353) is be lehet jelenteni.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 29. szerda
Péter, Pál
26. hét
Június 29.
Nemzetközi Duna-nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?