13 °C Budapest

A szívtipró celeb szerint a Ferrari a legjobb gyógyír + fotó

2009. december 22. 12:02

Nemrég szakított barátnőjével az elsőszámú brit teniszcsillag, Andy Murray. A szívtipró úgy gondolta, legjobb gyógyír bánatára, ha vesz egy Ferrarit...

A 135 ezer font (41 millió forint) értékű Ferrari F430-ast használtan vette a világsztár. A dolog érdekessége, hogy a 22 éves sportolónak azonban csak néhány hónapja van meg a jogosítványa, így meglehetősen rutintalanul vezet.

Fotó: dailymail.co.uk


Ebből is következik, hogy a biztosítás díja -a hírek szerint- 100 ezer fontot (30 millió forintot tesz ki). Ráadásul -figyelmeztetnek szakemberek- ha Murray esetleg balesetet okoz a luxusautóval, ez a díj jelentősen emelkedhet is. A brit -és a nemzetközi- biztosítási rendszerben ugyanis a 25 év alatti, friss jogosítvánnyal rendelkező személy kiemelt kockázatúnak számít, pláne, ha nagy teljesítményű autója van.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?