Pokoli páros: 2010-ben Barrichello-Hulkenberg duó az AT&T Williamsnél

2009. november 2. 12:17

Az AT&T Williams istálló magyar szponzora a HELL közvetítésével hivatalosan is megerősíti, hogy a 2010-es évadban az idei világbajnokságon bronzérmes Rubens Barrichello és a pokolian tehetséges GP2 bajnok Nico Hulkenberg versenyzik az angliai csapat színeiben. Frank Williams továbbá azt is bejelentette, hogy jövőre Cosworth motorok repítik a Williams versenyautóit.

Az AT&T Williams istálló a Forma1 történetének első állandó magyar szponzorán, a HELL energiaitalon keresztül hivatalosan is bejelenti, hogy a 2010-es Forma1-es szezonban a tapasztalt Rubens Barrichello és az ifjú tehetség Nico Hulkenberg váltja a csapatnál Nico Rosberg-et és Kazuki Nakajima-t. Az új pilóták már biztosan Cosworth motorokkal versenyezhetnek, miután a Frank Williams stratégiailag és technikailag is ezt a gyártót találta a legalkalmasabbnak.

Frank Williams, az AT&T Williams csapatfőnöke a döntés kapcsán elmondta:"A választásunk két igazi egyéniségre esett: Rubens Barrichello-t nem kell bemutatni, az egyik legtapasztaltabb pilóta a mezőnyben, szenvedélyes és tehetséges versenyző, aki idén is keményen harcolt a világbajnoki címért. Nico Hulkenberg pedig született pilóta, aki 2009-ben kezdőként megnyerte a GP2-es sorozatot, előzőleg pedig a Forma 3 Eurosorozatot, a Formula Masterst és az A1 GP-t".

Nagy Zsolt Csaba, a HELL nemzetközi marketingigazgatója az új pilóták érkezése kapcsán hangsúlyozta: "Az AT&T Williams magyar szponzoraként büszkék vagyunk rá, hogy az idei világbajnokság bronzérmesét Rubens Barrichello-t, és a jövő reménységének tartott Nico Hulkenberg-et támogathatjuk pokoli energiánkkal. Biztosak vagyunk benne, hogy a szerződés megkötésekor kitűzött céljaink az új pilóták leigazolásával és a csapat várható sikereivel hamarabb teljesülhetnek."

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 20. 19:19
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm