A Lyoness-el száguld be a Forma 1 a Budai Várba

2009. július 15. 08:17

Július 23-26. között a Budai Várba költözik a száguldó cirkusz különleges hangulata. A Forma 1 Magyar Nagydíjat beharangozó és figyelemmel kísérő rendezvény, rendkívüli élménynek ígérkezik július 23. és 26. között. Várhatóan megremegnek majd az ódon falak, amikor elszabadulnak a lóerők, karnyújtásra kerülnek a neves versenyzők és ígéretes programok egész sora várja a sportág rajongóit és a látványos kikapcsolódásra vágyó látogatókat!

Természetesen az óriás led falakon nyomon követhetik majd a vendégek a mogyoródi futam történéseit, de helyet kap itt a gasztronómia, a kultúra, és a szórakozás is. Az esemény magas presztízse garantált, mindenképpen nagyszerű lehetőség azoknak is közelebb kerülni ehhez a nagyszerű sporteseményhez, akik eddig csak a televízión keresztül voltak részesei a Magyar Nagydíjnak.

A világszintű esemény névadó szponzora az Európa szerte és hazánkban is rendkívül dinamikusan fejlődő vásárlói közösség magyarországi képviselője, a Lyoness Hungary Kft. "A Hungaroring Fest ötvözi mindazokat a nemzetközi és hazai értékeket, amelyek a LYONESS Hungary Kft. számára is kiemelt jelentőséggel bírnak, hiszen cégünk is épp ilyen lelkesen és erőfeszítéseket nem sajnálva igyekszik megfelelni a piaci igényeknek, elvárásoknak. - mondta a keddi sajtótájékoztatón Kocsis Sándor, a cég ügyvezető igazgatója. - "A Lyoness Gyermek és Család Alapítvány munkáját, illetve ezáltal a hátrányos helyzetben lévő gyermekek képzését kívánja elősegíteni az a karitatív kezdeményezés is, mely a rendezvényen regisztrált új ügyfelek után, 20 forintot utal, az Alapítvány számlájára.

Az esemény névadó szponzorációjának létrejötte a Quality Media Group munkáját fémjelzi, akik a főtámogatói kontraktus megszervezésén túl, a Lyoness Hungaroring Fest kiemelt online média támogatói is.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 25. szombat
Eufrozina, Kende
38. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 25. 19:29