3 °C Budapest

A Lyoness-el száguld be a Forma 1 a Budai Várba

2009. július 15. 08:17

Július 23-26. között a Budai Várba költözik a száguldó cirkusz különleges hangulata. A Forma 1 Magyar Nagydíjat beharangozó és figyelemmel kísérő rendezvény, rendkívüli élménynek ígérkezik július 23. és 26. között. Várhatóan megremegnek majd az ódon falak, amikor elszabadulnak a lóerők, karnyújtásra kerülnek a neves versenyzők és ígéretes programok egész sora várja a sportág rajongóit és a látványos kikapcsolódásra vágyó látogatókat!

Természetesen az óriás led falakon nyomon követhetik majd a vendégek a mogyoródi futam történéseit, de helyet kap itt a gasztronómia, a kultúra, és a szórakozás is. Az esemény magas presztízse garantált, mindenképpen nagyszerű lehetőség azoknak is közelebb kerülni ehhez a nagyszerű sporteseményhez, akik eddig csak a televízión keresztül voltak részesei a Magyar Nagydíjnak.

A világszintű esemény névadó szponzora az Európa szerte és hazánkban is rendkívül dinamikusan fejlődő vásárlói közösség magyarországi képviselője, a Lyoness Hungary Kft. "A Hungaroring Fest ötvözi mindazokat a nemzetközi és hazai értékeket, amelyek a LYONESS Hungary Kft. számára is kiemelt jelentőséggel bírnak, hiszen cégünk is épp ilyen lelkesen és erőfeszítéseket nem sajnálva igyekszik megfelelni a piaci igényeknek, elvárásoknak. - mondta a keddi sajtótájékoztatón Kocsis Sándor, a cég ügyvezető igazgatója. - "A Lyoness Gyermek és Család Alapítvány munkáját, illetve ezáltal a hátrányos helyzetben lévő gyermekek képzését kívánja elősegíteni az a karitatív kezdeményezés is, mely a rendezvényen regisztrált új ügyfelek után, 20 forintot utal, az Alapítvány számlájára.

Az esemény névadó szponzorációjának létrejötte a Quality Media Group munkáját fémjelzi, akik a főtámogatói kontraktus megszervezésén túl, a Lyoness Hungaroring Fest kiemelt online média támogatói is.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 26. szombat
Virág
47. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?