7 °C Budapest

A Lyoness-el száguld be a Forma 1 a Budai Várba

2009. július 15. 08:17

Július 23-26. között a Budai Várba költözik a száguldó cirkusz különleges hangulata. A Forma 1 Magyar Nagydíjat beharangozó és figyelemmel kísérő rendezvény, rendkívüli élménynek ígérkezik július 23. és 26. között. Várhatóan megremegnek majd az ódon falak, amikor elszabadulnak a lóerők, karnyújtásra kerülnek a neves versenyzők és ígéretes programok egész sora várja a sportág rajongóit és a látványos kikapcsolódásra vágyó látogatókat!

Természetesen az óriás led falakon nyomon követhetik majd a vendégek a mogyoródi futam történéseit, de helyet kap itt a gasztronómia, a kultúra, és a szórakozás is. Az esemény magas presztízse garantált, mindenképpen nagyszerű lehetőség azoknak is közelebb kerülni ehhez a nagyszerű sporteseményhez, akik eddig csak a televízión keresztül voltak részesei a Magyar Nagydíjnak.

A világszintű esemény névadó szponzora az Európa szerte és hazánkban is rendkívül dinamikusan fejlődő vásárlói közösség magyarországi képviselője, a Lyoness Hungary Kft. "A Hungaroring Fest ötvözi mindazokat a nemzetközi és hazai értékeket, amelyek a LYONESS Hungary Kft. számára is kiemelt jelentőséggel bírnak, hiszen cégünk is épp ilyen lelkesen és erőfeszítéseket nem sajnálva igyekszik megfelelni a piaci igényeknek, elvárásoknak. - mondta a keddi sajtótájékoztatón Kocsis Sándor, a cég ügyvezető igazgatója. - "A Lyoness Gyermek és Család Alapítvány munkáját, illetve ezáltal a hátrányos helyzetben lévő gyermekek képzését kívánja elősegíteni az a karitatív kezdeményezés is, mely a rendezvényen regisztrált új ügyfelek után, 20 forintot utal, az Alapítvány számlájára.

Az esemény névadó szponzorációjának létrejötte a Quality Media Group munkáját fémjelzi, akik a főtámogatói kontraktus megszervezésén túl, a Lyoness Hungaroring Fest kiemelt online média támogatói is.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem