3 °C Budapest

Negyedmillió nézőt várnak a Hungaroringre!

Pénzcentrum
2008. július 9. 09:00

Az előértékesítési adatok alapján meg is dőlhet a 2007-es nézőcsúcs, amikor három nap alatt összesen 250 ezren látogattak ki a helyszínre. A fővárosi szállodákban már alig találni helyet a versenyhétvégére, a szállodaláncok mindenképpen teltházra számítanak - írja a Világgazdaság.

Az elmúlt néhány évben változó tendenciát mutatott a nézőszám, amíg 2002-ben még 185 ezer látogató váltott jegyet a három napra, addig két évre rá már csak 163 ezer nézőt regisztráltak. 2005-ben a pénteki szabadedzésre 20 forintos jegyeket kínáltak, ez a kedvezmény 215 ezerre növelte a nézőszámot.

A tavalyi versenyhétvégére negyed-millióan látogattak ki, de a rendezők szerint német F1-turisták mellett Kubica és Raikkonen sikereinek köszönhetően több ezer lengyel és finn szurkoló is elutazik majd a futamra.

A szállodaláncok a versenyhétvégére a szokásosnál magasabb árakat határoztak meg, ennek ellenére magas az előfoglalások száma, a hotelek telítettsége pedig már most eléri a 90 %-ot. A szállásadók arról számoltak be, hogy a korábban három éjszakát itt töltő szurkolók idén inkább már csak két éjszakára foglalnak szállást.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 29. 20:57