Ismét jönnek az autólopó trélerek? A legújabb törvényjavaslat szerint igen.

Pénzcentrum
2008. április 14. 09:00

Az igazságügyi tárca újra bevezetné az autólopó trélerek alkalmazását. De hogy a "piros csomagot" osztogatók se érezzék magukat veszélyben, gumibotot kapnának a közterület-fenntartók - írja a Napi Gazdaság.

Az igazságügyi szaktárca ismét használatba venné a nagyvárosokban a trélerek alkalmazását azokra az esetekre, amikor a parkoló autó forgalmat vagy közbiztonságot veszélyeztet.

A jelenlegi szabályozás értelmében a díjfizetés nélküli parkolókra, illetve a tilosban állókra fizetési felszólítás, illetve kerékbilincs kerülhet, azonban ez utóbbi alkalmazására ritkán kerül sor.

A tervek szerint jövő januárjától lépne életbe a szabályozás, és a szállítás "díja" várhatóan 15 ezer forint lesz, és a trélerek üzemeltetése a közterület-felügyelet joga lesz.

Az elszállításkor keletkezett károkért természetesen a felügyelet felelősséget nem vállal. A feldühödött autótulajdonosok ellen védekezésképp már nem csak gázspray-t, gumibotot is bevethetnek majd az "ellenőrök".

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 1. szombat
Hugó
13. hét
Április 1.
Bolondok napja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?