7 °C Budapest

Már az autót is a netről?

Pénzcentrum
2007. február 1. 11:00

On-line autószalon kínál kedvezményes áron autókat. A tavaly alakult társaság honlapján található virtuális szalonban az értékesítés úgy zajlik, hogy érdeklődésre az üzletkötő személyesen megkeresi az ügyfelet, s ha megkötik a vásárt, házhoz szállítják a kocsit - írja a Világgazdaság.

Az on-line szalonok alapvető stratégiája, hogy több márkakereskedővel állnak kapcsolatban, akiknek a legtöbb esetben megéri lemondani az árrésről annak érdekében, hogy "megszabaduljanak" készleten álló autóiktól. Ráadásul, ha így növelni tudják az importőrtől történő beszerzést, még bónuszt is kaphatnak.

Ugyanakkor kétséges, hogy mennyire lesz sikeres a netes szalon, mivel egyes kocsikra nem jár szervizelési kedvezmény sem, amit a márkakereskedőknél viszont biztosítanak. A márkakereskedők vélekedése szerint minden kereskedésben "simán" kapnak 4-5 százalékos kedvezményt a vásárlók, illetve gyakori a több százezres kedvezményes akció is.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 5. hétfő
Vilma
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?