12 °C Budapest

Biztosítás a kedvenceknek is

Pénzcentrum
2006. november 3. 15:00

Aki nem tart otthon valamilyen háziállatot, nehezen tudja elképzelni, hogy egy kisállat mennyire hozzá tud nőni a gazdihoz, s lassanként a család szeme fényévé válik. A gazdinak azonban évről évre magas költségei jelentkezhetnek az állattartással kapcsolatban.

Az Egyesült Királyságban elsőként 100 százalékosan online autóbiztosításokat kínáló swiftcover.com legújabb termékét, a háziállat-biztosítást vezette be honlapján. A britek bőkezűnek bizonyulnak kisállataikkal kapcsolatban, 3,5 milliárd fontot tesz ki évente az összes költség, ami felmerül a kis kedvencekkel kapcsolatban.

Az állatorvosi költségek átlagosan 230 fontot tesznek ki látogatásonként, azonban a szigetországban hétből csupán egy gazdi rendelkezik biztosítással. A swiftcover.com új terméke a kutya- illetve macskatartók számára már akár 45 fontos éves díjért is elérhető, a biztosítás sérülés és betegség ellen is védelmet nyújt. A körültekintő gazdik háromféle csomag közül is választhatnak: a bronz, ezüst és arany csomag 1 000 - 1 500 fontos kártérítési összeget kínál az állatorvosi költségek fedezésére.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 21:06