5 °C Budapest

Meglepetés! - Megint 6 forinttal csökken a benzinár

Pénzcentrum
2006. augusztus 21. 14:39

A jegyzésárak mozgása alapján kisebb csökkentésre számítottunk, a portfolio.hu forrásaitól származó információk alapján azonban újra jelentős mértékben, bruttó 6 forinttal viszi le a MOL a benzin kiskereskedelmi árát szerdától. A 95-ös üzemanyag átlagos értékesítési ára így még tovább csúszik be a lélektanilag fontos 300 forintos szint alá, a gázolaj ára viszont megint nem változik. Mint

ismeretes, az elmúlt héten is 6 forinttal csökkent a bruttó kiskereskedelmi ár a motorbenzin esetében.

A múlt heti olajpiaci folyamatok alapján még a forint újabb jelentős gyengülése mellett is várható volt a csökkentés, azonban a bruttó 6 forintos mérték meglepetésnek számít.

A gázolaj árának változatlanul hagyása nem okozott meglepetést, hiszen a benzin és a gázolaj jegyzésárak piacán tapasztalható folyamatokban az elmúlt időszakban jelentős különbségeket figyelhettünk meg.

Mialatt a benzin forinban kifejezett jegyzésára csaknem 3 hónapos mélyponton tartózkodik, addig a gázolaj forintban kifejezett jegyzésára a március-áprilisi jelentős emelkedés óta egy közepesen szűk sávban mozog.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)


Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 31. kedd
Marcella
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?