1 °C Budapest

Meglepetés! - Megint 6 forinttal csökken a benzinár

Pénzcentrum
2006. augusztus 21. 14:39

A jegyzésárak mozgása alapján kisebb csökkentésre számítottunk, a portfolio.hu forrásaitól származó információk alapján azonban újra jelentős mértékben, bruttó 6 forinttal viszi le a MOL a benzin kiskereskedelmi árát szerdától. A 95-ös üzemanyag átlagos értékesítési ára így még tovább csúszik be a lélektanilag fontos 300 forintos szint alá, a gázolaj ára viszont megint nem változik. Mint

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

ismeretes, az elmúlt héten is 6 forinttal csökkent a bruttó kiskereskedelmi ár a motorbenzin esetében.

A múlt heti olajpiaci folyamatok alapján még a forint újabb jelentős gyengülése mellett is várható volt a csökkentés, azonban a bruttó 6 forintos mérték meglepetésnek számít.

A gázolaj árának változatlanul hagyása nem okozott meglepetést, hiszen a benzin és a gázolaj jegyzésárak piacán tapasztalható folyamatokban az elmúlt időszakban jelentős különbségeket figyelhettünk meg.

Mialatt a benzin forinban kifejezett jegyzésára csaknem 3 hónapos mélyponton tartózkodik, addig a gázolaj forintban kifejezett jegyzésára a március-áprilisi jelentős emelkedés óta egy közepesen szűk sávban mozog.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)


A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 6. hétfő
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?