Hol tankolhatunk a legolcsóbban? - Kiderült!

Pénzcentrum
2006. augusztus 16. 09:30

A holtankoljak.hu szerda reggeli adatai szerint a várakozásoknak megfelelően átlagosan hat forinttal csökkent a 95-ös benzin literenkénti ára; a gázolaj fogyasztói ára nem mutatott jelentős mozgást a hazai töltőállomásokon. A benzinkutak egy részében csak napközben vezetik át az árváltozásokat.

A holtankoljak.hu reggeli adatai szerint szerdára virradóan a 95-ös benzin ára az előző napi árakhoz képest átlagosan hat forinttal csökkent: a benzint 292,90 és 313,90 közötti áron vásárolhatjuk meg. A gázolaj ára szerda reggel 274,90 és 291,90 között áll. Néhány forintos ármozgás továbbra is észlelhető a töltőállomások árai között, ez azonban a fenti határok között marad.

Az eddigi, nem végleges, adatok szerint a 95-ös benzint legdrágábban, 313,90 forintért Győr-Moson-Sopron megyében vásárolhatjuk meg, míg legolcsóbban, 292,90 forintért Érden vagy Diósdon tankolhatunk. A legmagasabb áron továbbra is jellemzően a nyugati országrészben, az autópályák melletti töltőállomásokon vehetünk üzemanyagot.

A gázolaj ára jelentősen nem változott a keddi adatokhoz képest: egolcsóbban, 274,90 forintért Pest megyében, míg legdrágábban, 291,90 forintért a dunántúli megyékben és néhány budapesti töltőállomásnál tankolhatunk.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

.

Ez a hírt a FlexPort Hírügynökség, a holtankoljak.hu internetes üzemanyagár-kereső kiadója adta ki. Az anyag ingyenesen használható, a holtankoljak.hu hivatkozás megjelölésével.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 19. vasárnap
Vilhelmina
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 18. 19:20