Portrait of a young redhead woman at home

Óriási változás a Telekomnál: májustól fokozatosan leáll ez a szolgáltatás

2022. április 13. 19:15

A Magyar Telekom bejelentette, hogy májusban fokozatosan elkezdődik a 3G hálózat leállítása. Ezzel összhangban pedig a 4G és 5G hálózatok fejlesztése is megtörténik.

A Magyar Telekom jövő hónapban megkezdi a 3G hálózatok lekapcsolását, aminek a munkái egészen június 30-ig el fognak tartani - közölték. A cég tájékoztatója szerint a hálózat megszüntetését először a fő üdülőterületeken, tehát a Balatonnál, a Velencei-tónál és a Tisza-tó környezetében kezdik meg, hogy ott már a legjobb, megerősített 4G hálózattal kezdhessék a nyaralást az emberek.

Ugyanis a 3G megszüntetésével párhuzamosan a cég elkezdi a 4G és az 5G hálózatok fejlesztését is, de semelyik munkálat nem lesz hatással a telefonhívásokra. A Magyar Telekom arra felhívja mindenki figyelmét, hogy ellenőrizze ne csak azt, hogy a telefonja 4G, illetve 5G képes-e, hanem azt is, hogy a sim-kártyája az-e. Ezzel ugyanis ki lehet küszöbölni az esetleges kellemetlenségeket még a bekövetkeztük előtt.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Megdőlt a nagy videójáték-tévhit: ezt rengeteg szülő elrontja, súlyos árat fizet érte

A 6-18 éves fiatalok mintegy heti 8 órát töltenek játékkal, a magyar gyerekek pedig mintegy 76 százaléka ezzel tölti a szabadidejét.

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 7. csütörtök
Apollónia
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?