Balogh Levente, az „Ásványvízkirály”, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. üdítőipari társaság tulajdonosa és elnöke.

Új műsoráról vallott a Szentkirályi-vezér: álomfizetésért keres asszisztenst Balogh Levente

2023. március 30. 14:14

Április 3-án indul az RTL új üzleti realityje Az álommeló, ahol Balogh Levente fog maga mellé elnöki asszisztenst keresni. Az üzletember most megsúgta, hogy mit gondol az új műsoráról.

Április 3-án indul az RTL új üzleti realityje Az álommeló, ahol Balogh Levente fog maga mellé elnöki asszisztenst keresni. A tét pedig hatalmas: a szerencsés, aki végül Levente mellett dolgozhat ugyanis bruttó 3 millió forintos fizetést, illetve céges autót és egyéb juttatásokat is fog kapni.

A jelentkezők közül Leventének Farmosi Larisza közgazdász, illetve Dr. Krasznai István segít a tökéletes munkatárs kiválasztásában. A forgatás összesen 6 hétig tartott, ami alatt a jelölteknek különböző – ahogyan haladunk előre egyre nehezebb – feladatokat kellett teljesíteniük, minden nap új helyszíneken. Az pedig koránt sem volt elég, hogy a feladatokat tudják teljesíteni a jelöltek, hiszen ahogyan a műsor készítőinek, úgy nekik is alapvetően Levente igényeinek kellett megfelelniük.

Számomra itt is, és a Cápák között készítésekor is az edukáció volt a legfontosabb. Ott a vállalkozáskoról, a tárgyalástechnikáról lehetett sokat tanulni, míg most abba nyerhetnek a nézők betekintést, hogy milyen egy menedzser élete napjainkban. Így ez egy komoly műsor lesz egy realityhez képest

– üzente meg a kritikusainak a csütörtökön megrendezett sajtótájékoztatón Levente, aki azt is elárulta, hogy a feladatokat az ő élete ihlette.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Fotó: Pénzcentrum

NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 12. héten

Kihúzták az Ötöslottó 12. heti nyerőszámait, a sorsolást pedig ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Vajon elvitte valaki a 650 milliós főnyereményt?

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem