6 °C Budapest
Bilbao, 2017. május 31.Axl Rose, a Guns N Roses amerikai rockzenekar énekese a zenekar koncertjén a bilbaói San Mames stadionban 2017. május 30-án. (MTI/EPA/Luis Tejido)

10 órakor indul az őrület: megkezdődik a Guns N' Roses magyar koncerjére a jegyértékesítés

2023. február 24. 09:55

Február 24-én, 10 órakor indul a jegyértékesítés a Guns N' Roses július 19-i magyarországi koncertjére. Amit eddig meghirdettek elővételes jegyek, azok pillanatok alatt elfogytak.

Február 24-én, 10 órakor indul a jegyértékesítés a Guns N' Roses július 19-i magyarországi koncertjére. Tegnap viszont a szervező cégnél már lehetett venni ÁLLÓ ás KIEMELT ÁLLÓ jegyeket, amik pillanatok alatt elfogytak - tájékoztatott hivatalos Facebook oldalán a szervező. A jegyárak borsosak, ahogy arról már beszámoltunk, rengeteg kategóriában lehet azokat megvásárolni, kb. 20 ezer forinttól egészen 400 ezer forintig, ahogy arról a lenti kép is tanúskodik:

Forrás: Live Nation
Forrás: Live Nation

Az 1985-ben alakult zenekar lemezeiből több mint 100 millió fogyott világszerte. A klasszikus felállás a kilencvenes évek közepéig dolgozott együtt, ezután a frontember Axl Rose vitte tovább a csapatot, amelybe 2016-ban tért vissza a gitáros Slash és a basszusgitáros Duff McKagan.

A stadionokat, fesztiválokat és arénákat magában foglaló új Guns n' Roses-turné Európában érinti Spanyolországot, Belgiumot, Dániát, Norvégiát, az Egyesült Királyságot, Németországot, Svájcot, Olaszországot, Hollandiát, Franciaországot, Romániát, július 19-én Magyarországot, majd három nappal később a görög fővárosban fejeződik be. Az észak-amerikai állomások között olyan történelmi helyek szerepelnek, mint a bostoni Fenway Park vagy a chicagói Wrigley Field.

(Címlapkép - LUIS TEJIDO, MTI/MTVA)

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm