Opera theatre in Budapest, Hungary. Old street lighter detail closeup.

Kitálalt Schmuck Andor: erre tervezi költeni Fodor Zsóka vagyonát

2022. február 9. 12:46

Kiderült, hogy mihez kezdene Fodor Zsóka után örökölt pénzével Schmuck Andor: a héten derült ki, hogy a színésznő mindenét rá hagyja, mert nincsenek családtagjai, akik örökölhetnének utána. Schmuck ma elmondta, hogy ha valami történne a színésznővel, akkor díjat alapítana a tiszteletére.

Fodor Zsóka a héten árulta el, hogy Schmuck Andort nevezte meg örököseként, mivel jó kapcsolatot ápolnak, és a legendás színésznőnek nincsenek gyermekei, sem házastársa, aki örökölhetne utána.

Fodor Zsóka és Schmuck Andor ma a Reggeliben beszéltek a témáról, mint kiderült, kölcsönösen kerültek bele egymás végrendeletébe örökösként, és további megállapodásaik is voltak.

Abban állapodtunk meg, hogy ha mégis véletlenül úgy alakulna, hogy valamit kapok a Zsóka után, akkor értelemszerűen létrehozunk egy díjat, pontosabban én. Így Zsókát örök emlékként fogjuk beleépteni ebbe a színművészet-kultúra és minden ilyen részébe

– mondta Schmuck Andor. Hozzátette, hogy könyörgött Fodor Zsókának, hogy ne költse a pénzét lakásra, inkább élje fel, amilyen van, és élvezze az életet, ha pedig megbetegedne, ő majd gondoskodik róla.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Megdőlt a nagy videójáték-tévhit: ezt rengeteg szülő elrontja, súlyos árat fizet érte

A 6-18 éves fiatalok mintegy heti 8 órát töltenek játékkal, a magyar gyerekek pedig mintegy 76 százaléka ezzel tölti a szabadidejét.

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 7. csütörtök
Apollónia
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?