Opera theatre in Budapest, Hungary. Old street lighter detail closeup.

Kitálalt Schmuck Andor: erre tervezi költeni Fodor Zsóka vagyonát

2022. február 9. 12:46

Kiderült, hogy mihez kezdene Fodor Zsóka után örökölt pénzével Schmuck Andor: a héten derült ki, hogy a színésznő mindenét rá hagyja, mert nincsenek családtagjai, akik örökölhetnének utána. Schmuck ma elmondta, hogy ha valami történne a színésznővel, akkor díjat alapítana a tiszteletére.

Fodor Zsóka a héten árulta el, hogy Schmuck Andort nevezte meg örököseként, mivel jó kapcsolatot ápolnak, és a legendás színésznőnek nincsenek gyermekei, sem házastársa, aki örökölhetne utána.

Fodor Zsóka és Schmuck Andor ma a Reggeliben beszéltek a témáról, mint kiderült, kölcsönösen kerültek bele egymás végrendeletébe örökösként, és további megállapodásaik is voltak.

Abban állapodtunk meg, hogy ha mégis véletlenül úgy alakulna, hogy valamit kapok a Zsóka után, akkor értelemszerűen létrehozunk egy díjat, pontosabban én. Így Zsókát örök emlékként fogjuk beleépteni ebbe a színművészet-kultúra és minden ilyen részébe

– mondta Schmuck Andor. Hozzátette, hogy könyörgött Fodor Zsókának, hogy ne költse a pénzét lakásra, inkább élje fel, amilyen van, és élvezze az életet, ha pedig megbetegedne, ő majd gondoskodik róla.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem