-1 °C Budapest
Pile of Hungary Forint banknotes and coins money

Halála előtt lett milliomos Damu Roland: megkezdődött a harc az örökségért

2022. január 7. 12:02

Halála előtt milliókhoz juthatott Damu Roland, aki egy internetes projekten dolgozott, ehhez kapott segítséget egy barátjáról. A pénz hollétéről nem tudni, a család és a barátok között pedig élesedik a konfliktus.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Bár évek óta nehéz anyagi körülmények között élt, barátja szerint a halála előtt nem sokkal milliókhoz jutott hozzá Damu Roland, hogy valóra válthassa az álmát. A Blikk szerint a pénz hollétéről nem tudni semmit, és a színész halála után komoly konfliktusok kezdődtek Damu családja és a barátok között.

Roli egy új, az internetre szánt tervét akarta megvalósítani, együtt dolgoztunk rajta. Egy közös barátunk adott neki ehhez anyagi segítséget, utalt neki több millió forintot

- mondta Szilágyi Zsolt, a színész barátja. Mint kiderült, Damu Roland barátai felmentek a lakására összeszedni a holmiját, de a családnak ez nem tetszett, ők egyébként nem is tudták a színész pontos lakcímét. A történtek után rendőrségi eljárást terveznek indítani.

Nem jutottunk be a lakásba, a menyasszonya járt ott, és úgy tudjuk, több dolog is eltűnt. Nincs meg a gitárja, az órái, a kulcsa, ami több mint furcsa

- mondta Tóth Zita, a színész unokatestvére. Szilágyi ezzel szemben állítja, hogy a főbérlővel és Damu Roland kedvesével mentek fel a lakásba, minden holmiról leltár készült, és azokat egy raktárba vitték, mert a hagyaték részét képezik. A színész temetését barátai fizetnék ki, ehhez meghatalmazás kell a nagynénjétől, amit még nem kaptak meg.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 3. héten

A 3. játékhéten 100 millió forint várta a Hatoslottón játszó hazai szerencsevadászokat. Lett is telitalálatos szelvény, nem is egy, hanem rögtön kettő.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 25. kedd
Pál
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?