2020. július 5. vasárnap Emese, Sarolta

Tízszeresen túlszámlázott a Vízművek több tucat budapesti háztartásnak


Németvölgy nagyjából 70 háztartásában jelentősen, a szokásos öt-tízszeresére ugrott meg a vízfogyasztás - írja az Index a Hegyvidék.ittlakunk.hu-ra hivatkozva. A jelentős ingadozást a hegyvidéki építkezések okozhatják.

Németvölgy nagyjából 70 háztartásában jelentősen, a szokásos öt-tízszeresére ugrott meg a vízfogyasztás. A 12. kerületi városrészben a közeli hegyvidéki építkezések miatt pöröghettek túl a vízórák, ugyanis a gyakori vízelzárások miatti nyomásingadozás okozhat ilyen problémát.

A Vízművek még vizsgálódik, a hiba okának pontos megállapításához még időre van szükségük. Ha valaki hasonlót tapasztalt, akkor a megugrottavizora@gmail.com-on tehet bejelentést.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS