10 °C Budapest
Hand touching cold ribs on home heater, household gas supply cut off due to fuel price escalation on world market, global economic crisis

Szeszélyes idő sújtja hazánkat: éjszakára a fagy is megérkezhet

2022. szeptember 23. 11:03

Estére derült lesz az ég, de párás, ködös időre lehet számítani, a legalacsonyabb hőmérséklet pedig akár 2 fok is lehet éjszaka, vagyis a talajmenti fagy mellett már a légköri fagy is előfordulhat - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentéséből.

Az OMSZ friss jelentése szerint pénteken, vagyis a mai napon napos, de felhős napra kell számítani, egyedül északkeleten lehetnek kisebb záporok, péntek estére kiderül az ég, de párás, ködös időre kell számítani, illetve a legalacsonyabb hőmérséklet akár 2 fok is lehet éjszaka, vagyis talaj menti fagy mellett már légköri fagy is előfordulhat;

Szombaton 16–22 fok között lesz országosan a hőmérséklet, csapadékra nem kell számítani, de felélénkül a szél, és melegfront is lesz.

Vasárnap pedig megérkezik a csapadék, az ország több pontján is borult égre és esőre kell számítani, viszont a csúcshőmérséklet délkeleten akár 23 fok is lehet.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

NAPTÁR
Tovább
2022. október 8. szombat
Koppány
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?