27 °C Budapest
Az építtetők álma: gyors és stresszmentes építkezés az Ytonggal (x)

Az építtetők álma: gyors és stresszmentes építkezés az Ytonggal (x)

PR
2021. június 28. 05:00

Gondmentes, költséghatékony és korszerű építkezés az Ytonggal

A házépítés kevesek hobbija, mert alapos szakmai és pénzügyi tervezés előzi meg az alapanyagok és a munkálatok megkezdését, melyek az eredeti tervekhez képest gyakorta elhúzódnak. Megfelelő szakértelem nélkül pedig nem könnyű jó döntéseket hozni ezekben a kérdésekben. Ám az Ytong Kész Ház programjával az építtetők megkímélhetik magukat a házépítéssel járó gondoktól. A szerződött partnerekkel megvalósuló rendszert azért találták ki, hogy segítsenek egy kézben tartani az építkezés összes lépését. Az építtetők akár foteljük kényelméből tervezhetik meg az otthonukat. Nincs más feladatuk, mint a mintatervek közül kiválasztani a számukra szimpatikus egyszintes ház típustervét, amit igény esetén akár egyedi elképzelésükre formálnak a szakemberek. Ezután a kiválasztott mintatervet a partnerek az adott helyszínre adaptálják, majd az árkalkuláció kidolgozásával és az építési idő meghatározásával könnyítik meg az építtető dolgát.

Az említett kényelmi szempontok mellett számos érv szól az Ytong mellett, hiszen a Lambda falazóelemek alkalmazásával egyrétegű, alacsony energiaigényű családi házak valósíthatók meg kiegészítő hőszigetelés nélkül.

Az Ytong tégla kitűnő épületfizikai tulajdonságokkal bírnak. A 3D hőszigetelésből adódóan az egyrétegű falazószerkezetek páraszabályozásban, energiahatékonyságban és hőszigetelésben verhetetlenek.

Emellett az Ytongra a környezettudatos építőanyag éllovasaként tekinthetünk: a tisztán ásványi alapanyagokból készülő építési elemek nem borítják fel az ökológiai egyensúlyt, a falazóelemek gyártása során nem szabadulnak fel mérgező anyagok, nem beszélve arról, hogy a termék teljes mértékben újrahasznosítható.

Az Ytong hagyományos falazóelemcsaládhoz csatlakoztak nemrég az innovatív vasalt fal-, tető és födémpallók, mely termékek ugyanazokkal a kiváló épületfizikai tulajdonságokokkal rendelkeznek, mint hagyományos falazóelem társai, így a „tér minden irányában” azonos mértékben szigetelnek, az intelligens páraszabályozásnak köszönhetően optimális lakóklímát, valamint megfelelő nyomószilárdsága adódóan masszív és értékálló szerkezetet biztosít.

Az Ytong pallókkal történő építkezés során az összes elem tökéletesen egymáshoz illeszthető, nem keletkezik építési hulladék, így költséghatékonnyá válik a kivitelezés folyamata. Amennyiben az építkezés során a rendszer összes eleme is beépítésre kerül, úgy a tökéletesen illeszkedő homogén rendszerelemek eredményeként, megelőzhetők a hőhidak kialakulása. A nagy méretű Ytong fal-, födém- és tetőpallóknak az adott projekthez igazadó méretre történő gyártása jelentősen lerövidíti az építkezés idejét, továbbá csökkenti a szükséges élőmunkaerő mennyiségét - daruval mozgatható elemek -, mely a hagyományos kiselemes építéshez képest csupán az 1/3-nyi, így kiváló minőségű épületek valósíthatók meg gyorsan és gazdaságosan. A nagy elemekből és a gépi beépítésből adódóan egy munkanap alatt akár 100 m² falfelület is megvalósítható. Ez hozzávetőlegesen egy családi ház egy teljes szintjének felel meg!

Az Ytong pallók teherhordó és nem teherhordó falak építésére egyaránt alkalmasak, hatékony munkaidő kihasználást tesznek lehetővé családi házak, ikerházak, sorházak és társasházak kivitelezése esetén. További információért látogasson el a https://epiteniakarok.hu/ weboldalra!

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 4. szerda
Domonkos, Dominika
31. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. augusztus 4. 13:54