21 °C Budapest
Az úszószövetség szerint is milliókat kaszálhat Shane Tusup a magyar lány edzőjeként

Az úszószövetség szerint is milliókat kaszálhat Shane Tusup a magyar lány edzőjeként

2019. október 5. 10:01

Immár hivatalos: Shane Tusup, Hosszú Katinka egykori férje és mestere lesz Szilágyi Liliána edzője. Úgy tűnik az új szövetséggel mindenki jól jár.

A magyar úszónő Shane Tusup YouTube-csatornáján jelentette be, hogy mostantól Tusuppal edz. Azt is elárulta, hogy ha ez a lehetőség nem jött volna az életébe, akkor abbahagyta volna az úszást. "Űgy véle, hogy az én versenyzőkarakteremhez nagyon jól passzol Shane edzői megközelítése."

Tusup sem jár rosszul, hiszen ez esetben milliós nagyságrendű kiemelt edzői prémium is megilletheti. Ezt az információt Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke megerősítette:

"Múltbeli elért eredmények után az edzőnek járhat abban az esetben járandóság, hogy ha Magyarországon valamilyen válogatott kerettag versenyzőt készít fel a következő világeseményre. Az én olvasatomban, ennek alapján járhat járandóság Shane Tusupnak" - mondta el a DIGI Sportnak.NEKED AJÁNLJUK
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 7. péntek
Amália
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?