26 °C Budapest
Kiderült: szörnyű nyomorban élt a Sztárban sztár énekese

Kiderült: szörnyű nyomorban élt a Sztárban sztár énekese

2018. október 21. 14:50

Burai Krisztiánt az internet tette igazi sztárrá: több millióan látták a klipjeit a különböző videómegosztókon. Azt azonban kevesen tudják róla, honnan, milyen nyomorúságos körülmények közül is érkezett.

"A szegénynegyedben születtem, de pár év múlva a szüleimnek hála el tudtunk onnan költözni. Mind a ketten dolgoztak, így meg tudtak adni nekünk mindent" - nyilatkozta az énekes a Blikknek.

A története azonban más irányt vett, a szülei egyre többet veszekedtek, édesapja pedig inni kezdett. Így amikor Krisztián 7 éves volt, elváltak. A válás után pedig ismét nehéz lett a csonka család élete, édesanyja egyedül próbált eltartani a három fiát. Krisztián a használt ruháit eladta a piacon, az árából pedig Michael Jackson kazettát vásárolt, hiszen mindig is a zene volt az, ami átsegítette a nehézségeken. 

Karrierje nem indult simán, nagyon sok elutasításban volt része, mielőtt megtalálta a közönségét. Elmondása szerint sokat köszönhet a családjának, akik a nehéz időben mellé álltak, sőt, külföldön élő szerettei is támogatták ekkor anyagilag.

Az alkoholizmus népbetegség

Hazánkban rengeteg család életét teszi tönkre az alkohol, és anyagilag is nyomorba taszítja őket. A Health at a Glance 2017 jelentésből kiderült, hogy Magyarország a nagyivók közé tartozik: egy átlagos OECD-lakos ugyanis évente átlagosan 9 liternyi tömény alkoholt fogyaszt el (ez a jelentés szerint 96 üveg bornak felel meg). A magyarok viszont közel 11 litert isznak meg fejenként évente. Azért közel sem nálunk a legrosszabb a helyzet, Litvániában átlagosan 15,2, Belgiumban 12,6, Ausztriában pedig 12,3 liter tömény szeszt fogyasztanak fejenként.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Korábban Zacher Gábor is többször nyilatkozott arról, hogy mekkora problémát jelent az alkoholizmus ma Magyarországon. Az alkoholbetegek száma becslések szerint nagyjából 800 ezer fő. Jelenleg az országban egyébként 2,5 millióra tehető az úgynevezett nagyivók száma, és évente 30 ezren halnak meg alkohollal kapcsolatos betegség miatt, így gyakorlatilag minden magyar család érintett.

NEKED AJÁNLJUK
Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Közösségi finanszírozás – alternatív, kockázatmentes út az üzleti célok megvalósítása felé (x)

Nincsenek könnyű helyzetben a hazai induló vagy bővülni kívánó vállalkozások: nehezen előrejelezhető egy-egy termék vagy fejlesztés várható sikere vagy megtérülése.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 8. hétfő
László
32. hét
Augusztus 8.
Nemzetközi Macska Nap
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. augusztus 8. 09:43