2 °C Budapest
Ezt a luxusvillát árulja Gesztesi Károly + fotók

Ezt a luxusvillát árulja Gesztesi Károly + fotók

2016. szeptember 21. 16:03

A piaci átlagár közel duplájáért hirdette meg Budakalászon található családi házát Gesztesi Károly. Az elemző szerint a potenciális vásárlók többsége ennyiért már inkább sajátot épít.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Túl nagy neki, ezért piacra dobta budai agglomerációban található, kétgenerációs családi házát Gesztesi Károly - számoltak be róla minap a bulvárlapok.

Nem kellett sokáig keresgélnünk, az Otthontérkép adatbázisában hamar megtaláltuk a színész budakalászi villáját. A nyolc szobás, elvileg rendkívül energiatakarékos, és újszerű állapotban lévő ingatlan irányára 98 millió forint - derül ki a hirdetésből.

Természetesen kíváncsiak voltunk arra, hogy a közel 100 milliós árcédula nem túlzás-e, illetve könnyen találnak-e majd vevőt Gesztesiék, így az Otthontérkép vezető elemzőjéhez fordultunk.

Ditróy Gergely szerint a környék átlagárához képest igencsak magasnak mondható az ingatlan kínálati négyzetméterára. Mint fogalmazott, "ennél az összegnél a többség, hacsak nem valami kimondottan különleges adottságú (akár elhelyezkedés, akár építészet) ingatlanról van szó, inkább épít sajátot."

A mostanában száguldó lakásárak bár gyűrűznek folyamatosan az agglomeráció felé is, ezt a nagy értékű, nagy alapterületű, egyedi igényekre szabott lakáspiacot még nem érintette olyan erőteljesen. Ám különleges esetekkel mindig lehet találkozni, lehet, hogy valaki meglátja, és beleszeret a budakalászi családi házba, és ki is fizeti a kért összeget

- tette hozzá Ditróy.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2022. január 16. vasárnap
Gusztáv
2. hét
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?