23 °C Budapest

Mihamarabb szabadulna otthonától a legendás magyar színésznő

2016. július 6. 16:31

Mihamarabb szabadulna biatorbágyi házától az egykori Linda sorozat sztárja, Görbe Nóra. A legendás színésznő egy fillérrel sem kér többet otthonáért, mint a jelenlegi átlagár.

44 millió forintos irányáron hirdeti a Biai-tóra panorámás, 140 négyzetméter alapterületű, sóskúti kőből épült otthonát Görbe Nóra.

Igen, valóban az én házamról van szó, áruljuk

- mondta a Színes Ásznak korábban a művésznő, aki egyébként Facebook-oldalán is megosztotta a hirdetést.

A 44 millió forintos irányár egyébként 314 ezer forintos négyzetméterárat jelent, ami bő ezer forint híján pontosan megegyezik Biatorbágy jelenlegi átlagárával (az Otthontérkép statisztikái szerint 313 ezer Ft/nm).

Ez tehát azt jelenti, hogy a színésznő nem akar várni a tuti vevőre, és inkább a biztosra megy. A jelenlegi lakáspiaci folyamatokat figyelembe véve ez viszont mindenképp kérdéseket vet fel.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

{{EMBED:otthonterkep.hu/embed?q=Biatorb%C3%A1gy&s=elado&o=kinalati20160209&lat=47.46343742613263&lng=18.81786346435547&z=14}}

Nem úgy, mint a Jászai Mari-díjas színészlegenda, Hacser Józsa Diplomatanegyedben található egykori villalakásának új tulajdonosa esetében, aki jókora felárral kívánta értékesíteni felújításon átesett szerzeményét (erről ITT ÍRTUNK korábban).

A Pénzcentrum információi szerint ráadásul sikerrel is járt, legalábbis az Otthontérkép adatbázisában már az "elkelt táblácska" lóg a hirdetésen. Arról persze nincs információnk, hogy végül milyen áron kelt el az ingatlan, vagy esetleg csak törölték az adatbázisból.

NEKED AJÁNLJUK
A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 28. csütörtök
Vencel
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. szeptember 28. 10:19
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM