Kopogtat a kutak ajtaján az 500 forintos dízelár

Pénzcentrum
2012. szeptember 10. 14:28

Nyolc forinttal emeli szerdától a benzin, négy forinttal pedig a gázolaj nagykereskedelmi listaárát a MOL. A legdrágább töltőállomásokon így 470 forint felett lehet a benzin és a gázolaj ára is.

Szerdától bruttó nyolc forinttal emeli a MOL a benzin és négy forinttal a gázolaj nagykereskedelmi listaárát - tudta meg a Portfolio.hu. Mindez azt jelenti, hogy az olajtársaság a benzin literjét bruttó 420,6, a gázolajét pedig bruttó 423,7 forintért adja majd a kiskereskedőknek.


Bár az egyes kutak árképzése egymástól eltérő, az autósok nagyjából ugyanilyen mértékű változással (8 Ft-os benzinár és 4 Ft-os gázolajár emeléssel) szembesülhetnek majd szerdától az állomásokon. Ez azt jelenti, hogy a benzint átlagosan 443-444 forintos, a gázolajat pedig 444-445 forintos literenkénti áron tankolhatjuk majd, de a legdrágább töltőállomásokon 470 forint felett lesz a benzin és a gázolaj ára is.

A benzin április végén már a 454, a gázolaj pedig január végén a 450 forintos magasságokban is járt, vagyis bár egyre közelebb vagyunk a rekordszintekhez, de még mindig nem kapaszkodtunk új magasságokba.

 

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 6. kedd
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?