3 °C Budapest

Két napig szünetel a gázellátás 29 somogyi településen

MTI
2012. augusztus 28. 13:05

Két napig szünetel a gázellátás szerdától 29 somogyi településen a siófoki Földgázszállító (FGSZ) Zrt. éves karbantartási munkája miatt; Kaposváron emiatt melegvíz-szolgáltatás sem lesz.

A nagynyomású földgázszállító rendszer karbantartási munkálatait éves ütemterv alapján végzik, amelyről már januárban értesítették a területi illetékes E.ON Közép-dunántúli Gázszolgáltató Zrt.-t - mondta az MTI-nek kedden FGSZ Zrt. PR-szakértője.

Simonné Bencsik Márta tájékoztatása szerint a törvény szerint szabályozott 48 órás - fűtési szezonon kívüli - karbantartás szerdán reggel 6 órától péntek reggel 6 óráig tart. Ezt követően indítja el ismét a szolgáltatást az E.ON, amelyre legfeljebb nyolc óra áll rendelkezésére. Hozzátette: munkatársaik igyekeznek a legrövidebb idő alatt elvégezni a biztonságos gázellátást szolgáló éves karbantartást, így várhatóan az előírt maximum időtartamnál előbb végeznek.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?