7 °C Budapest

Több mint 15 ezer panel vár évek óta a támogatásra

Pénzcentrum
2012. augusztus 7. 09:04

Orbán Viktor miniszterelnök közbenjárását kérte nyílt levelében a Panel Érdekképviseleti Egyesület, hogy a panelprogramban több mint két éve benyújtott pályázatok kapjanak végre támogatást - írja a Napi Gazdaság.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Helyreigazítás
A Pénzcentrum.hu 2012. augusztus 7-i, "Több mint 15 ezer panel vár évek óta a támogatásra" c., a Napi Gazdaság információit közlő cikkében lapunk valótlanul állította, hogy a Panel Érdekképviseleti Egyesület nyílt levelet írt a miniszterelnökhöz panelprogramban benyújtott pályázatok elbírálását és támogatását sürgetve.

A valóság ezzel szemben az, hogy a levelet a szervezet korábbi, leváltott elnöke írta, aki ellen mintegy 100 millió forintos károkozás ügyében jelenleg is eljárást folytat a BRFK Gazdaságvédelmi Osztálya, és akit a Panel Érdekképviseleti Egyesület ki is zárt a tagjai közül.

A Panel Érdekképviseleti Egyesület ezúton is közli az érintettekkel és a közvéleménnyel, hogy Szente Szabolcs volt elnök, és Csizmadia József egykori pénztárnok, nem jogosultak az egyesület képviseletére, nevében nem járhatnak el, kötelezettségeket nem vállalhatnak. Az Egyesület képviseletére kizárólag Dohy Béla Miklós elnök, vagy - akadályoztatása esetén - a két alelnök Zsidi Noémi és Solymosi Csaba együttesen jogosult.

A Napi Gazdaság 2012. augusztus 15-én megjelent tájékoztatása szerint a jóhiszemű tévedést az okozta, hogy a napilap szerkesztőségéhez egy, az egyesületre hivatkozó megtévesztő elektronikus levél érkezett, amely a panelprogramhoz benyújtott pályázatok támogatása érdekében kért közbenjárást nyílt levélben a miniszterelnöktől.


Orbán Viktor miniszterelnök közbenjárását kérte nyílt levelében a Panel Érdekképviseleti Egyesület, hogy a panelprogramban több mint két éve benyújtott pályázatok kapjanak végre támogatást az új Széchenyi-terv zöld beruházási rendszer panel alprogramjának keretében.

INDUL A TURMIX, A PÉNZCENTRUM HETI HÍRLEVELE!

Ha a napi hírzaj nélkül szeretnéd olvasni a Pénzcentrum legjobb anyagait, IRATKOZZ FEL HETI HÍRVELEÜNKRE, A TURMIXRA. A legizgalmasabb sztorijaink, heti egyszer, egyenesen a postaládádba.

A szervezet a lap beszámolója szerint 15 700 pályázó panel-lakótelepi lakástulajdonost képviselve fordult a kormányfőhöz, miután a támogatási döntésre 2010 óta várakoznak a lakóközösségek.

 

NEKED AJÁNLJUK
Helyreigazítás

Internetes hírportálunk a 2017. október 24. napján megjelent cikkben jogsértően állította, hogy...

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 20. szerda
Vendel
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 19. 17:06