1 °C Budapest

Több mint 15 ezer panel vár évek óta a támogatásra

Pénzcentrum
2012. augusztus 7. 09:04

Orbán Viktor miniszterelnök közbenjárását kérte nyílt levelében a Panel Érdekképviseleti Egyesület, hogy a panelprogramban több mint két éve benyújtott pályázatok kapjanak végre támogatást - írja a Napi Gazdaság.

Helyreigazítás
A Pénzcentrum.hu 2012. augusztus 7-i, "Több mint 15 ezer panel vár évek óta a támogatásra" c., a Napi Gazdaság információit közlő cikkében lapunk valótlanul állította, hogy a Panel Érdekképviseleti Egyesület nyílt levelet írt a miniszterelnökhöz panelprogramban benyújtott pályázatok elbírálását és támogatását sürgetve.

A valóság ezzel szemben az, hogy a levelet a szervezet korábbi, leváltott elnöke írta, aki ellen mintegy 100 millió forintos károkozás ügyében jelenleg is eljárást folytat a BRFK Gazdaságvédelmi Osztálya, és akit a Panel Érdekképviseleti Egyesület ki is zárt a tagjai közül.

A Panel Érdekképviseleti Egyesület ezúton is közli az érintettekkel és a közvéleménnyel, hogy Szente Szabolcs volt elnök, és Csizmadia József egykori pénztárnok, nem jogosultak az egyesület képviseletére, nevében nem járhatnak el, kötelezettségeket nem vállalhatnak. Az Egyesület képviseletére kizárólag Dohy Béla Miklós elnök, vagy - akadályoztatása esetén - a két alelnök Zsidi Noémi és Solymosi Csaba együttesen jogosult.

A Napi Gazdaság 2012. augusztus 15-én megjelent tájékoztatása szerint a jóhiszemű tévedést az okozta, hogy a napilap szerkesztőségéhez egy, az egyesületre hivatkozó megtévesztő elektronikus levél érkezett, amely a panelprogramhoz benyújtott pályázatok támogatása érdekében kért közbenjárást nyílt levélben a miniszterelnöktől.


Orbán Viktor miniszterelnök közbenjárását kérte nyílt levelében a Panel Érdekképviseleti Egyesület, hogy a panelprogramban több mint két éve benyújtott pályázatok kapjanak végre támogatást az új Széchenyi-terv zöld beruházási rendszer panel alprogramjának keretében.

A szervezet a lap beszámolója szerint 15 700 pályázó panel-lakótelepi lakástulajdonost képviselve fordult a kormányfőhöz, miután a támogatási döntésre 2010 óta várakoznak a lakóközösségek.

 

NEKED AJÁNLJUK
Helyreigazítás

Internetes hírportálunk a 2017. október 24. napján megjelent cikkben jogsértően állította, hogy...

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 29. kedd
Taksony
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?