24 °C Budapest

Tízezrek áram nélkül: megjött a tél

MTI
2010. november 27. 15:02

Áram nélkül maradt 16 ezer ember Fejér és Komárom megyében - tájékoztatta Egyházi Nikoletta, az E.ON áramszolgáltató sajtóreferense szombaton az MTI-t.

Nincs többi között áram Ercsiben, Csóron, továbbá Esztergom és Tatabánya egy részén - közölte a sajtóreferens, hozzátéve, hogy Fejérben több mint húsz települést, míg Komáromban ötöt érint az áramszünet.

Az áramszünetet a széltől és a hótól kidőlt oszlopok okozták - közölte Egyházi Nikoletta, hozzátéve, estére megpróbálják elhárítani a hibát, elsősorban azokban a városokban, ahol a legtöbb fogyasztót kapcsolhatják egyszerre vissza a szolgáltatásba, egyedi helyeken azonban tovább tarthat az áramszünet.

A hiba elhárításán százötvenen dolgoznak, szombat estére várhatóan mindenütt helyreáll az áramszolgáltatás

Egyházi Nikoletta elmondta, az áramszolgáltató a katasztrófavédelemmel együttműködve nagy erőkkel megkezdte a kárelhárítást.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?