22 °C Budapest

Az USA széthullását jósoló volt KGB-sen röhögnek + térkép

Pénzcentrum
2010. július 4. 10:02

Mint arról korábban a Pénzcentrum.hu is beszámolt, Igor Panarin orosz akadémikus - korábbi KGB-elemző - úgy vélte, hogy idén júliusra széthullik az Amerikai Egyesült Államok. Elméletét azzal indokolta, hogy a bevándorlás súlyos, a társadalmat veszélyeztető méreteket ölt, ezzel párosult a gazdasági válság, valamint az államokban uralkodó erkölcsi és szellemi krízis. Az elemző a dollár összeomlását jövendölte, de egy polgárháború kitörését sem tartotta elképzelhetetlennek. A teória mellé egy térképet is készített a felosztott államokról.


Igor Panarin

Egy amerikai lapban gúnyosan emlékeztek meg az orosz által megjelölt határidőről, a cikk szerint soha nem vették komolyan az akadémikust, most is csak mosolyogni tudnak az elméletén. A kémregénybe illő teóriát a Szovjetunió példájára és az elmúlt két évtized amerikai társadalmi és politikai problémáira építve dolgozta ki Panarin.

Döbbent csend fogadta az USA széthullását jelző volt KGB-s előadását

A hírhedt térképet első alkalommal 1998-ban mutatta be a professzor, azóta már több alkalommal bejárta a világsajtót a hat részre hullott USA-atlasz. Az orosz úgy vélte, hogy a gondok súlyosbodása esetén a tehetősebb államok visszatarthatják a pénzeket a központi kormányzattól, majd amint élesedik a helyzet, kiválnak az államszövetségből.

A volt KGB-s szerint 2010-ben széthullik az USA! Nézze meg az új térképet! (2. rész)

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A forgatókönyv szerint Alaszka Oroszországhoz, Hawaii pedig Japánhoz, vagy Kínához került volna, a szárazföldi területek pedig négy részre esnek. A nyugati államok alkották volna a kínai befolyás alá kerülő Kaliforniai Köztársaságot, a déliek a mexikói fennhatóság alatt működő Texasi Köztársaságot, a keleti államok Atlanti Amerika néven csatlakoztak volna az Európai Unióhoz, az ország középső területeit pedig Kanadához csatolták volna.

A volt KGB-s szerint 2010-ben széthullik az USA! Nézze meg az új térképet!

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Elképesztő, mire szórják a magyarok a pénzt: úgy vesszük ezeket, mint a cukrot

Akár esküvő, akár születésnap, a magyarok imádnak ajándékozni. Ajándékot pedig egyre többen online vásárolnának.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 5. kedd
Emese, Sarolta
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?