Az USA széthullását jósoló volt KGB-sen röhögnek + térkép

Pénzcentrum
2010. július 4. 10:02

Mint arról korábban a Pénzcentrum.hu is beszámolt, Igor Panarin orosz akadémikus - korábbi KGB-elemző - úgy vélte, hogy idén júliusra széthullik az Amerikai Egyesült Államok. Elméletét azzal indokolta, hogy a bevándorlás súlyos, a társadalmat veszélyeztető méreteket ölt, ezzel párosult a gazdasági válság, valamint az államokban uralkodó erkölcsi és szellemi krízis. Az elemző a dollár összeomlását jövendölte, de egy polgárháború kitörését sem tartotta elképzelhetetlennek. A teória mellé egy térképet is készített a felosztott államokról.


Igor Panarin

Egy amerikai lapban gúnyosan emlékeztek meg az orosz által megjelölt határidőről, a cikk szerint soha nem vették komolyan az akadémikust, most is csak mosolyogni tudnak az elméletén. A kémregénybe illő teóriát a Szovjetunió példájára és az elmúlt két évtized amerikai társadalmi és politikai problémáira építve dolgozta ki Panarin.

Döbbent csend fogadta az USA széthullását jelző volt KGB-s előadását

A hírhedt térképet első alkalommal 1998-ban mutatta be a professzor, azóta már több alkalommal bejárta a világsajtót a hat részre hullott USA-atlasz. Az orosz úgy vélte, hogy a gondok súlyosbodása esetén a tehetősebb államok visszatarthatják a pénzeket a központi kormányzattól, majd amint élesedik a helyzet, kiválnak az államszövetségből.

A volt KGB-s szerint 2010-ben széthullik az USA! Nézze meg az új térképet! (2. rész)

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A forgatókönyv szerint Alaszka Oroszországhoz, Hawaii pedig Japánhoz, vagy Kínához került volna, a szárazföldi területek pedig négy részre esnek. A nyugati államok alkották volna a kínai befolyás alá kerülő Kaliforniai Köztársaságot, a déliek a mexikói fennhatóság alatt működő Texasi Köztársaságot, a keleti államok Atlanti Amerika néven csatlakoztak volna az Európai Unióhoz, az ország középső területeit pedig Kanadához csatolták volna.

A volt KGB-s szerint 2010-ben széthullik az USA! Nézze meg az új térképet!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 24. csütörtök
Iván
25. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. június 23. 20:43