24 °C Budapest

A MOL marad Talmácsi főtámogatója

Pénzcentrum
2010. március 17. 10:26

Az új versenyidényben is a MOL lesz Talmácsi Gábor főtámogatója és a Fimmco Speedup csapatszponzora is. Ebben az évben immár ötödik szezonját kezdheti a világbajnok motorversenyző a társaság támogatásával: teljesítmény és eredmények - ezt várja a szponzor a versenyzőtől a 2010-es szezonban.

Talmácsi az idei szezont egy most debütáló új kategóriában, a MOTO2-ben kezdi, ahol 600 cm3-es négyütemű motorokkal indulhatnak a versenyzők. A versenyszabályok értelmében a motorok között nem lesznek nagy különbségek, amely megalapozhatja, hogy minden futamon óriási versenyek alakuljanak ki. A küzdelmek során előtérbe kerülnek az egyéni képességek és a csapat kreativitása is nagyobb szerepet kap. Nagy az érdeklődés a MOTO2 iránt, ahol igazi és látványos versenyek várhatóak, hiszen 25 csapat 40 versenyzője csap össze a 15 pontszerző hely valamelyikéért.

Az új motorral való ismerkedést Talmácsi Gábor számára megkönnyíti, hogy a korábbi világbajnoki sikereknél közreműködő szakértői háttércsapat és szerelők segítik felkészülését.

A MOTO2 géposztályban való indulás támogatását szakmai okok is indokolják, hiszen az új kategóriában is alkalmazott 600 cm3-es négyütemű motorokhoz a MOL is gyárt olyan csúcsminőségű terméket, mint amilyen például a MOL Dynamic Moto 4T Racing 10W-50 motorolaj. Talmácsi Gábor a MOL Dynamic Moto termékcsaládot rendszeresen teszteli, ami jó alapot ad a további fejlesztésekhez.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A bejelentés alkalmából Talmácsi Gábor egy napra benzinkutasként is kipróbálta magát, és a MOL Vágány utcai kútján tankolta tele a vásárlók autóit és mosta le szélvédőjüket. A szokatlan munkanap jó hangulatban telt el mind a kút személyzete, mind az igencsak meglepődött vásárlók és természetesen Talma számára is. "Nem mondom, hogy végleg beállnék kutasnak, de az elmúlt négy év alatt annyira összeszoktam a nemzeti olajtársasággal, főszponzorommal, hogy szívesen veszek részt ilyen akciókban. Ráadásul ezek azok az alkalmak, amikor a rajongóim spontán szeretetnyilvánulásait megtapasztalhatom" - mondta a műszak befejezése után a kivételes tehetségű motorversenyző.

Somlyai Dóra, a MOL kommunikációs igazgatója az új versenyszezon előtt arról beszélt, miért fontos a társaság számára az együttműködés Talmácsi Gáborral. "Gábor kiváló versenyző, s az immáron ötödik évre meghosszabbított szponzorációs szerződés révén lehetősége lesz ezt újra bebizonyítani. Most egy olyan osztályban kap lehetőséget, ahol az egyéni képességek és a csapatmunka sokkal nagyobb szerepet kap. A motorsport és az energetika között sok a hasonlóság, mindkét területen folyamatos a magas eredményelvárás. A MOL az általa támogatottaktól, így Talmácsi Gábortól is arra számít, hogy maximális teljesítményt nyújtson a szezon során."

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?