11 °C Budapest

Végre! Itthon is kapható a világ legdrágább ágya + fotó

2009. november 4. 16:58

Nem csalás, nem ámítás: már Magyarországon is kapható a világ legdrágább ágyaként számon tartott, kizárólag kézzel készült svéd alvóalkalmatosság, a Hästens gyár Vividus nevű modellje.

Olyan drága, hogy - vélhetően a komoly árfolyamkockázat miatt - forint árat nem is mernek ráakasztani a budapesti mintaboltban. Egy kisebb belvárosi lakás árába, 16,5 millió forintnak megfelelő 59 900 euróba kerül ugyanis a Budapesten most megjelent a gyártó által csak szerényen "a világ legkényelmesebb és legdrágább ágyaként" fémjelzett hálóhely.

Sokmilliós kényeztetés - így néz ki a Vividus


Nem is csoda hogy megkérik az árát a nem mindennapi fekhelynek, hiszen a legfinomabb válogatott anyagokból, 160 munkaóra ráfordítással, 100%-ban kézimunkával készül, és a méretei sem átlagosak: 210x210 centis fekvőfelületet biztosít a pihenni vágyók számára. Az svéd gyár ágykészítő-mesterei jórészt XIX. századi fogásokkal teremtik meg a magas minőséget, amire aztán a Hästens 25 év rugó- és kerettörésre vonatkozó garanciát vállal.

Madonna is erre esküszik

Igazi presztízstermék ezért nem meglepő, hogy a világsztárok is előszeretettel választják hálószobájukba a Vividust. A gyártó állítása szerint Tom Cruise, Madonna és Angelina Jolie is ilyen típusú ágyban piheni ki a forgatások fáradalmait. Emellett a Hästens nemcsak a gazdag sztárok körében divatos márka, a svéd király XVI. Károly Gusztáv is ilyen ágyban hajtja álomra a fejét, a gyár ugyanis 50 éve a svéd királyi család kizárólagos beszállítója.

Televíziózás a legnagyobb luxusban

Azoknak, akik nem ismernek semmilyen kompromisszumot, azt ajánljuk, hogy az ágy mellé szerezzenek be otthonra egyet a Sharp 35 milliós 274 centis televíziójából is. Így valamivel több mint 50 millió forintból megoldhatják az esti programot: a TV előtt alvást.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 25. szombat
Irén, Írisz
12. hét
Március 25.
A gofri világnapja
Március 25.
A Föld órája
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?