21 °C Budapest

Ezt adta el Sarkozy felesége! Luxus és pompa - lenyűgöző képek

2009. november 3. 13:03

A francia elnök olasz származású feleségenéhány hónapja adta el családi kastélyát, de az arab származású vevő már tovább is adna a Torinó melletti luxusingatlanon - természetesen busás haszonnal.

 

Februárban számoltunk be arról, hogy Carla Bruni, a francia elnök, Nicolas Sarkozy felesége 12 millió dollárért adta el olaszországi családi kastélyát.

 

A hírek szerint azonban a vevő, a dúsgazdag arab üzletember, Alwaleed bin Talal herceg néhány hónappal megvásárlása után már túl is adna a Bruni-család egykori kastélyán. Úgy tudni, az ingatlan ára jelentősen felment: jelenleg 28 millió dollárra tartják.

 

Az 1500 négyzetméteres kastélynak 40 szobája van. A közel ezer éves múltra visszatekintő főúri palota hatalmas kertje bővelkedik a növényritkaságokban: még orchideabokor is található benne.

 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 23 029 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől az MBH Bank 23 274 forintos törlesztőt (THM 14,56%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A Torinó melletti Castello di Castagneto Po épülete ugyanakkor üresen áll: bútorait és berendezési tárgyait már korábban eladták egy londoni árverésen.

 


Fotók: luxist.com/telegraph.co.uk

 

 

Egyre nehezebb a magyar befektetők dolga: újabb dologra kell most nagyon figyelni

Nincs egyszerű dolguk azoknak a vállalatoknak, amelyek közösségi finanszírozási platformon keresztül szeretnének értékpapírt kibocsátani.

Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. június 9. péntek
Félix
23. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?