13 °C Budapest

Szegény! Kastélyba kell költöznie a volt miniszterelnöknek

2009. október 1. 12:02

Tony Blair úgy döntött, eladja egyik házát. A volt brit miniszterelnök attól az ingatlantól szabadulna meg, ahol politikai karrierje kezdődött.

Tony Blair volt brit miniszterelnök politikai karrierje egy aprócska bányászvárosban, Trimdon Colliery-ben kezdődött. A Blair család 1983-ban vásárolt ott egy házat, 30 ezer fontért. Az ingatlant -melyre néhány éve 297 ezer fontos jelzáloggal terheltek- most közel a vételi ár tízszereséért, 300 ezer fontért (88,3 millió forint) kínálják eladásra.

 

Fotó: dailymail.co.uk


A négy hálószobás, nagy kerttel és több úgynevezett fogadószobával rendelkező ház -amit elkereszteltek a Myrobella névre- komoly felújításra szorul. Mégis -lapinformációk szerint- alig néhány nappal meghirdetése után már jelentkezett is olyan vevő, aki hajlandó lenne kifizetni a kért összeg tetemes részét.

 

Fotó: dailymail.co.uk


Blair miniszterelnöksége alatt több jelentős vendéget is fogadott vidéki rezidenciáján, például George W Bush amerikai elnököt és Lionel Jospin francia miniszterelnököt.

A Blair családnak természetesen nem lesznek lakhatási gondjai: jelenleg is több ingatlan tulajdonosai, köztük a legértékesebb a hét hálószobával felszerelt- Buckinghamshire-i kastélyuk, ahova Blair felesége nemrég "új" bútorokat is vásárolt: 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)


80 milliót költött bútorokra a brit ex-miniszterelnök felesége

 

Fotó: dailymail.co.uk

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

NAPTÁR
Tovább
2024. február 29. csütörtök
Elemér
9. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm