Szegény! Kastélyba kell költöznie a volt miniszterelnöknek

2009. október 1. 12:02

Tony Blair úgy döntött, eladja egyik házát. A volt brit miniszterelnök attól az ingatlantól szabadulna meg, ahol politikai karrierje kezdődött.

Tony Blair volt brit miniszterelnök politikai karrierje egy aprócska bányászvárosban, Trimdon Colliery-ben kezdődött. A Blair család 1983-ban vásárolt ott egy házat, 30 ezer fontért. Az ingatlant -melyre néhány éve 297 ezer fontos jelzáloggal terheltek- most közel a vételi ár tízszereséért, 300 ezer fontért (88,3 millió forint) kínálják eladásra.

 

Fotó: dailymail.co.uk


A négy hálószobás, nagy kerttel és több úgynevezett fogadószobával rendelkező ház -amit elkereszteltek a Myrobella névre- komoly felújításra szorul. Mégis -lapinformációk szerint- alig néhány nappal meghirdetése után már jelentkezett is olyan vevő, aki hajlandó lenne kifizetni a kért összeg tetemes részét.

 

Fotó: dailymail.co.uk


Blair miniszterelnöksége alatt több jelentős vendéget is fogadott vidéki rezidenciáján, például George W Bush amerikai elnököt és Lionel Jospin francia miniszterelnököt.

A Blair családnak természetesen nem lesznek lakhatási gondjai: jelenleg is több ingatlan tulajdonosai, köztük a legértékesebb a hét hálószobával felszerelt- Buckinghamshire-i kastélyuk, ahova Blair felesége nemrég "új" bútorokat is vásárolt: 

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)


80 milliót költött bútorokra a brit ex-miniszterelnök felesége

 

Fotó: dailymail.co.uk

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 17. péntek
Zsófia
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?