12 °C Budapest

Szegény! Kastélyba kell költöznie a volt miniszterelnöknek

2009. október 1. 12:02

Tony Blair úgy döntött, eladja egyik házát. A volt brit miniszterelnök attól az ingatlantól szabadulna meg, ahol politikai karrierje kezdődött.

Tony Blair volt brit miniszterelnök politikai karrierje egy aprócska bányászvárosban, Trimdon Colliery-ben kezdődött. A Blair család 1983-ban vásárolt ott egy házat, 30 ezer fontért. Az ingatlant -melyre néhány éve 297 ezer fontos jelzáloggal terheltek- most közel a vételi ár tízszereséért, 300 ezer fontért (88,3 millió forint) kínálják eladásra.

 

Fotó: dailymail.co.uk


A négy hálószobás, nagy kerttel és több úgynevezett fogadószobával rendelkező ház -amit elkereszteltek a Myrobella névre- komoly felújításra szorul. Mégis -lapinformációk szerint- alig néhány nappal meghirdetése után már jelentkezett is olyan vevő, aki hajlandó lenne kifizetni a kért összeg tetemes részét.

 

Fotó: dailymail.co.uk


Blair miniszterelnöksége alatt több jelentős vendéget is fogadott vidéki rezidenciáján, például George W Bush amerikai elnököt és Lionel Jospin francia miniszterelnököt.

A Blair családnak természetesen nem lesznek lakhatási gondjai: jelenleg is több ingatlan tulajdonosai, köztük a legértékesebb a hét hálószobával felszerelt- Buckinghamshire-i kastélyuk, ahova Blair felesége nemrég "új" bútorokat is vásárolt: 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)


80 milliót költött bútorokra a brit ex-miniszterelnök felesége

 

Fotó: dailymail.co.uk

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 25. vasárnap
Eufrozina, Kende
38. hét
Szeptember 25.
A siketek világnapja
Szeptember 25.
Tengerészeti világnap
Szeptember 25.
A fehér kendő napja
Szeptember 25.
A szív világnapja
Szeptember 25.
A Szentírás vasárnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. szeptember 25. 16:07