Lagzival búcsúzott régi házától a csinos színésznő

Pénzcentrum
2009. augusztus 27. 15:02

Több hónapos próbálkozás után a kezdeti 3,299 millió dolláros irányárral szemben végül 2,75 millió dollárért adott túl egyik kaliforniai házán az ukrán származású 33 éves hollywoodi színésznő és modell, Milla Jovovich. A színésznő a Beverly Hillsben található 322 négyzetméter alapterületű négyszobás ház kertjében mondta ki a boldogító igent a múlt hét végén, immár harmadik alkalommal.


Milla Jovovich

A Heather Road-on található ház 1975-ben épült, stílusa a francia vidéki ingatlanok hangulatát idézi. Az értékesítéssel megbízott hitelközvetítő tanácsára a színésznő engedett a korábbi irányárból, így a lakás gyorsabban gazdára talált (a távol-keleti származású vevők egyébként nem tartoznak a hírességek közé).

Jovovich egyébként még 2001-ben vásárolta meg a házat, akkor 1,8 millió dollárt fizetett érte. A négyszobás, négy fürdőszobás házban tágas tereket alakítottak ki, a burkolatok kiválasztása során a vételár nem volt szempont. A lakók kényelmét formás nappali és fejedelmi háló szolgálja, az épület üvegezett hátsó feléből lélegzetelállító kilátás tárul elénk.


A kertben medence várja a pihenni vágyókat

A közel félhektáros (4610 négyzetméteres) udvar adott otthont a színésznő harmadik házasságkötésének a múlt hét végén, ezzel a ceremóniával az ifjú pár mellett a régi háztól is elbúcsúzhattak a vendégek.

A színésznő nem marad fedél nélkül, mivel több egyéb lakóingatlannal és nyaralóval is rendelkezik a floridai Miamitól a kaliforniai Los Angelesig.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 17. 21:27
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem