25 °C Budapest

Lagzival búcsúzott régi házától a csinos színésznő

Pénzcentrum
2009. augusztus 27. 15:02

Több hónapos próbálkozás után a kezdeti 3,299 millió dolláros irányárral szemben végül 2,75 millió dollárért adott túl egyik kaliforniai házán az ukrán származású 33 éves hollywoodi színésznő és modell, Milla Jovovich. A színésznő a Beverly Hillsben található 322 négyzetméter alapterületű négyszobás ház kertjében mondta ki a boldogító igent a múlt hét végén, immár harmadik alkalommal.


Milla Jovovich

A Heather Road-on található ház 1975-ben épült, stílusa a francia vidéki ingatlanok hangulatát idézi. Az értékesítéssel megbízott hitelközvetítő tanácsára a színésznő engedett a korábbi irányárból, így a lakás gyorsabban gazdára talált (a távol-keleti származású vevők egyébként nem tartoznak a hírességek közé).

Jovovich egyébként még 2001-ben vásárolta meg a házat, akkor 1,8 millió dollárt fizetett érte. A négyszobás, négy fürdőszobás házban tágas tereket alakítottak ki, a burkolatok kiválasztása során a vételár nem volt szempont. A lakók kényelmét formás nappali és fejedelmi háló szolgálja, az épület üvegezett hátsó feléből lélegzetelállító kilátás tárul elénk.


A kertben medence várja a pihenni vágyókat

A közel félhektáros (4610 négyzetméteres) udvar adott otthont a színésznő harmadik házasságkötésének a múlt hét végén, ezzel a ceremóniával az ifjú pár mellett a régi háztól is elbúcsúzhattak a vendégek.

A színésznő nem marad fedél nélkül, mivel több egyéb lakóingatlannal és nyaralóval is rendelkezik a floridai Miamitól a kaliforniai Los Angelesig.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 28. kedd
Levente, Irén
26. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?