16 °C Budapest

Őrületes pénzeket keres a sztárszakács: Jamie Oliver hatalmas üzletei

2009. április 29. 10:02

Jamie Oliver nemrég helyet kapott az egyik bulvárlap listáján, melyen a leggazdagabb briteket vette sorra. A jóképű sztárszakács hihetetlen vagyonra tett szert, és folyton újabb üzleteken töri a fejét.

40 millió fontos, azaz mintegy 13 milliárd forintos vagyonával Jamie Oliver ott szerepel a leggazdagabb britek között. A mindenki számára viszonylag könnyen elkészíthető ételeket bemutató, laza stílusáról és jóképűségéről ismert 34 éves TV-s sztárséf nem csak műsoraival, DVD kiadásaival és szakácskönyveivel ért el ekkora sikereket, hanem edényeket, késeket és fűszerkeverékeket is el lehet adni nevével és arcával. Sőt, már két saját étteremmel is büszkélkedhet.


Fotó: blisstree.com


A hírek szerint a sztár most nem kisebb céggel fogott össze, mint a Churchill kerámiagyárral: a vállalat az egyik legismertebb gyártója és forgalmazója a minőségi porcelán-és kerámiatermékeknek, étkészleteknek.

A vállalat szóvivője szerint a cél az, hogy a Jamie nevével fémjelzett termékekkel egy még jelentősebb részesedést szerezhessenek a brit piacon. Nem titkolt céljuk, hogy egy új, fiatalabb vásárlói réteget célozzanak meg az akcióval.

Ugyanakkor állítólag maga a sztárséf is részt vesz majd néhány új kollekció tervezésében.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 23. 12:30
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem