V-Tech lett volna kihagyni: Thaiföldön vett lakást a magyar rockzenész

2009. június 23. 18:02

Kecskés Tibor, azaz Kefir luxuslakást vesz, befektet, tőzsdézik. A V-Tech egykori tagja ma már csak akkor foglalkozik a zenével, ha kedve van. Amikor nincs, mindenkit biztat, Thaiföldön megéri házat venni. Kecskés Tibor, azaz Kefir nemrégiben megmutatta thaiföldi lakását, a zenész elmondása szerint, az ingatlan jó vétel volt, hiszen ugyanannyiért vett luxuslakást külföldön, mint itthon egy lepukkantat. Forrás: ingatlan.net

"110 négyzetméteres új építésű luxuslakást vettem, ugyanannyiért megkaptam, mintha a IX. kerületben vettem volna egy ugyanekkora régi építésű csupasz lakást. Ha jól számoltuk, 5-7 év alatt térül vissza az ára. Egy éve fektettem be, és a lakás most lesz kész év végén, egy épülő projektbe szálltam bele. Az még itthon is jó üzlet, ha egy épülő projektbe szállsz be" - fejtegette a zenész.

Olcsó és alig van rizikó

Tovább a teljes cikkre...

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem