2 °C Budapest

Megbüntették az RTL Klub sztárját: engedély nélkül épült a háza

2009. június 27. 14:02

Közel 4 éve építkezett, de a mai napig sincs meg minden engedélye Delhusa Gjonnak, hogy pomázi házában lakhasson. Az énekes nem cáfolta, hogy jogilag egyelőre tisztázatlan a helyzete, de mint mondja, évek óta azon dolgozik, hogy minden rendeződjön. Forrás: Ingatlan.net

Engedély nélkül épült Delhusa Gjon háza


Delhusa Gjon

A tényt még az énekes sem tagadja, bár állítja, már csak egy lépés választja el az összes papír beszerzésétől. A szomszédos telken hasonló módon építkező egykori kedvese kevésbé szerencsés. Erős Melindával engedély híján az is előfordulhat, hogy lebontatják az otthonát.

"Az otthonom valóban a település egyik kiskertes övezetében áll. Számos régi jogszabály van érvényben, amelyek megnehezítik az engedélyek beszerzését, ám a pótlások folyamatban vannak. Első lépésként több telket meg kellett vennem egymás mellett, ezeket egybenyitva, már egy ház számára is alkalmassá vált a földterület. Számos bírságot kaptam az elmúlt években, fizettem is, mint bárki más. Jelenleg az önkormányzatnál a labda, folyamatosan módosítják a rendeleteket. Remélhetőleg rövid időn belül tisztázódik a helyzetem" - kommentálta az esetet az énekes.

Tovább a teljes cikkre...

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 1. csütörtök
Elza
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 30. 20:58