Megbüntették az RTL Klub sztárját: engedély nélkül épült a háza

2009. június 27. 14:02

Közel 4 éve építkezett, de a mai napig sincs meg minden engedélye Delhusa Gjonnak, hogy pomázi házában lakhasson. Az énekes nem cáfolta, hogy jogilag egyelőre tisztázatlan a helyzete, de mint mondja, évek óta azon dolgozik, hogy minden rendeződjön. Forrás: Ingatlan.net

Engedély nélkül épült Delhusa Gjon háza


Delhusa Gjon

A tényt még az énekes sem tagadja, bár állítja, már csak egy lépés választja el az összes papír beszerzésétől. A szomszédos telken hasonló módon építkező egykori kedvese kevésbé szerencsés. Erős Melindával engedély híján az is előfordulhat, hogy lebontatják az otthonát.

"Az otthonom valóban a település egyik kiskertes övezetében áll. Számos régi jogszabály van érvényben, amelyek megnehezítik az engedélyek beszerzését, ám a pótlások folyamatban vannak. Első lépésként több telket meg kellett vennem egymás mellett, ezeket egybenyitva, már egy ház számára is alkalmassá vált a földterület. Számos bírságot kaptam az elmúlt években, fizettem is, mint bárki más. Jelenleg az önkormányzatnál a labda, folyamatosan módosítják a rendeleteket. Remélhetőleg rövid időn belül tisztázódik a helyzetem" - kommentálta az esetet az énekes.

Tovább a teljes cikkre...

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 26. vasárnap
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
Hősök napja
Május 26.
Szentháromság
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 25. 19:20
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem