15 °C Budapest

Megbüntették az RTL Klub sztárját: engedély nélkül épült a háza

2009. június 27. 14:02

Közel 4 éve építkezett, de a mai napig sincs meg minden engedélye Delhusa Gjonnak, hogy pomázi házában lakhasson. Az énekes nem cáfolta, hogy jogilag egyelőre tisztázatlan a helyzete, de mint mondja, évek óta azon dolgozik, hogy minden rendeződjön. Forrás: Ingatlan.net

Engedély nélkül épült Delhusa Gjon háza


Delhusa Gjon

A tényt még az énekes sem tagadja, bár állítja, már csak egy lépés választja el az összes papír beszerzésétől. A szomszédos telken hasonló módon építkező egykori kedvese kevésbé szerencsés. Erős Melindával engedély híján az is előfordulhat, hogy lebontatják az otthonát.

"Az otthonom valóban a település egyik kiskertes övezetében áll. Számos régi jogszabály van érvényben, amelyek megnehezítik az engedélyek beszerzését, ám a pótlások folyamatban vannak. Első lépésként több telket meg kellett vennem egymás mellett, ezeket egybenyitva, már egy ház számára is alkalmassá vált a földterület. Számos bírságot kaptam az elmúlt években, fizettem is, mint bárki más. Jelenleg az önkormányzatnál a labda, folyamatosan módosítják a rendeleteket. Remélhetőleg rövid időn belül tisztázódik a helyzetem" - kommentálta az esetet az énekes.

Tovább a teljes cikkre...

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 28. kedd
Vencel
39. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?