Fújhat egyet az Elephant: elkészült a Zaragoza Kert

2009. május 11. 12:32

Egy évvel az első ütem átadását követően, határidőre készült el a 340 lakásos Zaragoza Kert. Az érdeklődők elégedettségét jól mutatják az értékesítési adatok: a XVIII. kerület kertvárosi részén épült projektben a lakások 80%-át már eladták - közölte a beruházó Elephant Holding. A fejlesztés összértéke 6,5 milliárd Ft volt, a négyzetméterárak jelenleg 270 000 - 370 000 Ft között szórnak.

A lakókert új tájékozódási pontot jelent a környéken - mondják a helyiek, hiszen a Zaragoza Kert ötemeletes épülete nem csak magasságában, de látványos építészeti megoldásai miatt is kiemelkedik a pestszentlőrinci társasházak közül. A lakókert teraszos elrendezése, a nagy belső park az itt található tóval, valamint a bejárat fölé magasodó monumentális, biztonságot sugalló kertkapu hamar híressé tették az épületet. A ház ihletője egyrészt az észak-spanyolországi Zaragozában található Aljafería palota volt, de az építészek sokat merítettek a mediterrán lakóépületekből is. Ezért jellemzőek a nagy teraszokra nyíló üvegfelületek, épített árnyékolók, és a nagy gonddal tervezett parkosítás.

"A tavaly átadott első ütem lakóitól eddig szinte csak pozitív visszajelzést kaptunk, a jelek szerint elégedettek a lakások minőségével, a belső tó és a felső emeletekről nyíló panoráma különösen népszerű. Mindezek mellet a házban élő családok várják a második ütemben átadásra kerülő játszótér elkészültét is" -mondja Lehóczky Orsolya, az Elephant Holding marketing vezetője, aki hozzátette: "A kivitelezés magas minőségéről mindenki személyesen is meggyőződhet a Zaragoza Kert bemutató lakásaiban.

A mai ingatlanpiacon a magas minőség mellett hasonlóan fontos a megbízhatóság, a határidők tartása is mind az épületek kivitelezésénél mind az adminisztrációs területen - mondja Zelei Zoltán a holding értékesítési vezetője. "A Zaragoza Kert első ütemének albetétesítése már befejeződött, ami jó eredmény egy évvel a beköltözések után. A második ütemben jelenleg folynak a műszaki átadások, a közös képviseletet is megszerveztük, és előreláthatólag néhány héten belül megkapjuk a használatbavételi engedélyt."

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 3. szombat
Ferenc, Olívia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?