24 °C Budapest

Albérlőt keres a börtönviselt sztár

2009. május 4. 17:02

Ozzy Osborne a hajdan börtönt is megjárt angol rock-sztár a metal-zene egyik ismert figurája. Az új században azonban már arculatot váltott és legújabb lemezén lágyabb hurokat penget. A stilus-váltás más dolgokban is megmutatkozik. A floridai Malibun a többi befutott sztár között ő is beszerzett egy háromemeletes tengerparti házat, amelytől azonban már szabadulni szeretne. Nem sikerült. Mással próbálkozik... Forrás: ingatlan.net

Ozzy Osborne és felesége Sharon már 2006 óta nem tud megszabadulni Malibuban a La Costa sétányon lévő 4,5 ezer négyzetláb az kb 450 nm lakásától, amelyet 14 millió dolláért kezdtek árúsítani. Végül már odaadták volna 11 millió dollárért is. Igy sem kellett. Most ügynökük tanácsára hosszútávú bérletben gondolkodnak.

Tovább a teljes cikkre...

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 14. vasárnap
Tibor
15. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm