Sting nem tudta, hogy válság van!

Pénzcentrum
2009. február 25. 18:00

Sting 7 millió dollárral csökkentette az eladásra kínált manhattani lakásának irányárát, miután az értékesítésben közreműködő tanácsadók felvilágosították, hogy mennyire pang az ingatlanpiac. Az énekes úgy gondolta, hogy ha három évvel ezelőtt 24 millió dollárért hirdette a lakást, akkor most az 26 milliót is megérhet, de sajnos csalódnia kellett.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A Central Park közelében található Brentmore épületben lévő belső kétszintes ingatlan árát alig néhány nap leforgása alatt 26 millióról 19 millió dollárra csökkentette az énekes.

Sting és felesége tavaly nyáron vásárolt egy másik ingatlant alig néhány sarokra ettől a háztól, így ez a lakás feleslegessé vált számukra.

A helyi sajtó figyelemmel kísérte a híresség ingatlanügyletét és lépésről-lépésre beszámolt az összesen 600 négyzetméter alapterületű lakás értékesítésének fejleményeiről. A második és harmadik emeleten található egybenyitott lakás tulajdonosa korábban a szintén zenész Billy Joel volt.

Amikor a sajtó kérdőre vonta az énekest, Sting így kommentálta az esetet: "Sajnálom a történteket, de egyrészt nem vagyok értékbecslő, másrészt nincs túl sok ilyen irányú tapasztalatom!"

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 26. kedd
Dömötör
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?