Sting nem tudta, hogy válság van!

Pénzcentrum
2009. február 25. 18:00

Sting 7 millió dollárral csökkentette az eladásra kínált manhattani lakásának irányárát, miután az értékesítésben közreműködő tanácsadók felvilágosították, hogy mennyire pang az ingatlanpiac. Az énekes úgy gondolta, hogy ha három évvel ezelőtt 24 millió dollárért hirdette a lakást, akkor most az 26 milliót is megérhet, de sajnos csalódnia kellett.

A Central Park közelében található Brentmore épületben lévő belső kétszintes ingatlan árát alig néhány nap leforgása alatt 26 millióról 19 millió dollárra csökkentette az énekes.

Sting és felesége tavaly nyáron vásárolt egy másik ingatlant alig néhány sarokra ettől a háztól, így ez a lakás feleslegessé vált számukra.

A helyi sajtó figyelemmel kísérte a híresség ingatlanügyletét és lépésről-lépésre beszámolt az összesen 600 négyzetméter alapterületű lakás értékesítésének fejleményeiről. A második és harmadik emeleten található egybenyitott lakás tulajdonosa korábban a szintén zenész Billy Joel volt.

Amikor a sajtó kérdőre vonta az énekest, Sting így kommentálta az esetet: "Sajnálom a történteket, de egyrészt nem vagyok értékbecslő, másrészt nincs túl sok ilyen irányú tapasztalatom!"

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 7. kedd
Tódor, Rómeó
6. hét
Február 7.
A házasság hete
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?