14 °C Budapest

Mel B a villámügynök! A szakavatottak is értetlenül állnak!

Pénzcentrum
2009. április 8. 18:00

Az egykori Spice Girl, Melanie Brown bebizonyította, hogy még a rendkívül kiélezett piaci környezetben is könnyen túl lehet adni egy ingatlanon. Az énekesnő alig egy hétig hirdette otthonát, mire megtalálta a vevőt, aki ráadásul többet is fizet, mint a hirdetésben megjelölt irányár.

Az elegáns Hollywood Hills negyedben található négyszobás 335 négyzetméter alapterületű ingatan 3,14 millió dollárért cserél gazdát. A villámértékesítés hírére még a sokat látott ingatlanügynökök is felkapták a fejüket.


Melanie Brown

A kiemelt ajánlatokkal foglalkozó ügynökség képviselője szerint az utóbbi időben szokatlan az ilyen gyors eladás, az érdeklődők számának csökkenésével egyre ritkábban fordul elő, hogy valaki alig egy hét alatt túlad egy ingatlanon.

Az ingatlan tulajdonosa mellett a hirdetés szövege is hatással lehetett a vevőre, az ügynökség rendkívül sikkesnek, napjaink követelményeinek minden tekintetben megfelelőnek írta le a medencével és vendégváróval is rendelkező házat, ahol egyes helyiségeket művészien alakítottak ki, máshol ugyanakkor sejtelmes félhomály uralkodik.

Az egykori Spice Girl hamar megunta a két évvel ezelőtt vásárolt ingatlant, melynek a felújítási munkálatai ráadásul egymillió dollárt emésztettek fel.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 23. csütörtök
Tekla
38. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?