-1 °C Budapest

Mel B a villámügynök! A szakavatottak is értetlenül állnak!

Pénzcentrum
2009. április 8. 18:00

Az egykori Spice Girl, Melanie Brown bebizonyította, hogy még a rendkívül kiélezett piaci környezetben is könnyen túl lehet adni egy ingatlanon. Az énekesnő alig egy hétig hirdette otthonát, mire megtalálta a vevőt, aki ráadásul többet is fizet, mint a hirdetésben megjelölt irányár.

Az elegáns Hollywood Hills negyedben található négyszobás 335 négyzetméter alapterületű ingatan 3,14 millió dollárért cserél gazdát. A villámértékesítés hírére még a sokat látott ingatlanügynökök is felkapták a fejüket.


Melanie Brown

A kiemelt ajánlatokkal foglalkozó ügynökség képviselője szerint az utóbbi időben szokatlan az ilyen gyors eladás, az érdeklődők számának csökkenésével egyre ritkábban fordul elő, hogy valaki alig egy hét alatt túlad egy ingatlanon.

Az ingatlan tulajdonosa mellett a hirdetés szövege is hatással lehetett a vevőre, az ügynökség rendkívül sikkesnek, napjaink követelményeinek minden tekintetben megfelelőnek írta le a medencével és vendégváróval is rendelkező házat, ahol egyes helyiségeket művészien alakítottak ki, máshol ugyanakkor sejtelmes félhomály uralkodik.

Az egykori Spice Girl hamar megunta a két évvel ezelőtt vásárolt ingatlant, melynek a felújítási munkálatai ráadásul egymillió dollárt emésztettek fel.

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 2. szombat
Melinda, Vivien
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem