15 °C Budapest

Mel B a villámügynök! A szakavatottak is értetlenül állnak!

Pénzcentrum
2009. április 8. 18:00

Az egykori Spice Girl, Melanie Brown bebizonyította, hogy még a rendkívül kiélezett piaci környezetben is könnyen túl lehet adni egy ingatlanon. Az énekesnő alig egy hétig hirdette otthonát, mire megtalálta a vevőt, aki ráadásul többet is fizet, mint a hirdetésben megjelölt irányár.

Az elegáns Hollywood Hills negyedben található négyszobás 335 négyzetméter alapterületű ingatan 3,14 millió dollárért cserél gazdát. A villámértékesítés hírére még a sokat látott ingatlanügynökök is felkapták a fejüket.


Melanie Brown

A kiemelt ajánlatokkal foglalkozó ügynökség képviselője szerint az utóbbi időben szokatlan az ilyen gyors eladás, az érdeklődők számának csökkenésével egyre ritkábban fordul elő, hogy valaki alig egy hét alatt túlad egy ingatlanon.

Az ingatlan tulajdonosa mellett a hirdetés szövege is hatással lehetett a vevőre, az ügynökség rendkívül sikkesnek, napjaink követelményeinek minden tekintetben megfelelőnek írta le a medencével és vendégváróval is rendelkező házat, ahol egyes helyiségeket művészien alakítottak ki, máshol ugyanakkor sejtelmes félhomály uralkodik.

Az egykori Spice Girl hamar megunta a két évvel ezelőtt vásárolt ingatlant, melynek a felújítási munkálatai ráadásul egymillió dollárt emésztettek fel.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?