13 °C Budapest

Mel B a villámügynök! A szakavatottak is értetlenül állnak!

Pénzcentrum
2009. április 8. 18:00

Az egykori Spice Girl, Melanie Brown bebizonyította, hogy még a rendkívül kiélezett piaci környezetben is könnyen túl lehet adni egy ingatlanon. Az énekesnő alig egy hétig hirdette otthonát, mire megtalálta a vevőt, aki ráadásul többet is fizet, mint a hirdetésben megjelölt irányár.

Az elegáns Hollywood Hills negyedben található négyszobás 335 négyzetméter alapterületű ingatan 3,14 millió dollárért cserél gazdát. A villámértékesítés hírére még a sokat látott ingatlanügynökök is felkapták a fejüket.


Melanie Brown

A kiemelt ajánlatokkal foglalkozó ügynökség képviselője szerint az utóbbi időben szokatlan az ilyen gyors eladás, az érdeklődők számának csökkenésével egyre ritkábban fordul elő, hogy valaki alig egy hét alatt túlad egy ingatlanon.

Az ingatlan tulajdonosa mellett a hirdetés szövege is hatással lehetett a vevőre, az ügynökség rendkívül sikkesnek, napjaink követelményeinek minden tekintetben megfelelőnek írta le a medencével és vendégváróval is rendelkező házat, ahol egyes helyiségeket művészien alakítottak ki, máshol ugyanakkor sejtelmes félhomály uralkodik.

Az egykori Spice Girl hamar megunta a két évvel ezelőtt vásárolt ingatlant, melynek a felújítási munkálatai ráadásul egymillió dollárt emésztettek fel.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm