8 °C Budapest

Szociális bomba robbanhat a lakótelepeken, bedőlhet a Főtáv!

2009. március 24. 10:30

A Panel Érdekképviselet március 16-án nyílt levelet tett közzé, amelyben a panel lakótelepek drámai helyzetét ecsetelik. Szociális és műszaki bombát jövendölnek, ha tovább csúszik a panelprogram kormányzati elbírálása. Ráadásul még a Főtáv is bedőlhet. És az aztán igazán sokba kerülne az államnak. Forrás: ingatlanmagazin.com

Döntsenek a panelpályázatokról!

A jelenlegi krízishelyzetben sürgetővé vált, hogy az uniós pénzeket is felhasználó panelprogram beadott pályázatairól az illetékesek minél hamarabb meghozzák támogatási döntéseiket, valamint újabb pályázatokat írjanak ki. "Kérjük a Kormányzatot, hogy a 2008. évi ÖTM által kezelt már eddig beadott LFP-2008-LA-2 (panel), és LFP-2008-LA-9 (ÖKO) pályázatoknál azonnali döntések meghozatalát, ugyanakkor a 2009. évi panelpályázatok haladéktalan kiírását biztosítani szíveskedjen!" - szólít fel a Panel Érdekképviselet, amely számos építőipari és ingatlanszakmai szövetséget tömörít.

Tovább a teljes cikkre...

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm