4 °C Budapest

Szociális bomba robbanhat a lakótelepeken, bedőlhet a Főtáv!

2009. március 24. 10:30

A Panel Érdekképviselet március 16-án nyílt levelet tett közzé, amelyben a panel lakótelepek drámai helyzetét ecsetelik. Szociális és műszaki bombát jövendölnek, ha tovább csúszik a panelprogram kormányzati elbírálása. Ráadásul még a Főtáv is bedőlhet. És az aztán igazán sokba kerülne az államnak. Forrás: ingatlanmagazin.com

Döntsenek a panelpályázatokról!

A jelenlegi krízishelyzetben sürgetővé vált, hogy az uniós pénzeket is felhasználó panelprogram beadott pályázatairól az illetékesek minél hamarabb meghozzák támogatási döntéseiket, valamint újabb pályázatokat írjanak ki. "Kérjük a Kormányzatot, hogy a 2008. évi ÖTM által kezelt már eddig beadott LFP-2008-LA-2 (panel), és LFP-2008-LA-9 (ÖKO) pályázatoknál azonnali döntések meghozatalát, ugyanakkor a 2009. évi panelpályázatok haladéktalan kiírását biztosítani szíveskedjen!" - szólít fel a Panel Érdekképviselet, amely számos építőipari és ingatlanszakmai szövetséget tömörít.

Tovább a teljes cikkre...

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?