700 ezer forintos négyzetméterár a II. kerületben!

Pénzcentrum
2008. augusztus 8. 09:15

A Duna House elemzése szerint továbbra is a II. kerület a főváros csúcsterülete, ahol a két világháború között épült, panorámával rendelkező villalakások négyzetméteréért nem ritkán a 700 ezer forintot is megfizeti a tehetősebb vásárlói réteg - írja a Napi Gazdaság.

Még mindig presztízsnek számít a kerületben lakni és bár a nagy forgalom miatt a Bem tér és a Margit körút alacsonyabb árfekvésű, a merőlegesen futó, csendesebb utcák lakásai már sokkal kelendőbbek. A bel-budai városrészen a 20 millió forint alatti és az 50 millió feletti ingatlanok iránt a legmagasabb az érdeklődés.

A kerület kiemelt része továbbra is a Rózsadomb, ahol a villalakások mellett az úgynevezett szocreál kockalakások is könnyen gazdára találnak. A lakáskeresők ugyanakkor az ötvenmillió forint feletti vételár esetén elvárják a panorámát és a lakás extra felszereltségét is.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 22. szerda
Beáta, Izolda
12. hét
Március 22.
A víz világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?