4 °C Budapest

Elkelt az ötszázadik lakás is...

Pénzcentrum
2007. július 9. 09:13

A Premier és Fontana Ház után újabb épület értékesítése indult el a Corvin Sétányon májusban. Az építészetileg egyedülálló, rendkívül elegáns Cordia City Garden a harmadik épület a Corvin Sétány lakóépületei közül, mely nevét a közel 2.000 m2-es hatalmas belső udvaráról kapta. A Cordia City Garden a Fontana Házzal szemben, a sétányon a Futó utca és Nagytemplom utcák között helyezkedik el, a beruházás összértéke 9 milliárd forint.

A különleges építészeti megoldásokat felvonultató épületet a szakmai körökben elismert építészirodák, a CET Budapest és az Archiflex Stúdió tervezői álmodták meg.

Az építkezés 2008 első negyedévében indul (képek megtekinthetők a cordia.hu ill. a corvinsetany.hu weboldalakon), az épület átadásakor a Sétány első szakasza is elkészül, így a lakók nem csak az épület kínálta különleges környezetet élvezhetik majd, de ízelítőt kaphatnak már a sétány hangulatából is.


A Cordia filozófiájának megfelelően a City Garden 28-155 m² területű lakásai optimális térkihasználtsággal, jól átgondolt alaprajzokkal rendelkeznek.

A Cordia City Garden otthonainak tulajdonosai a terjedelmes belső park nyújtotta nyugalom mellett a modern városnegyed előnyeit is élvezhetik, hiszen a sétáló utca a ház lábánál, a mozi és további szolgáltatások széles skálája is karnyújtásnyira érhető el. A lakóépület alsó szintjén a tervek szerint a belváros egyik legnagyobb, uszodával is rendelkező sportcentruma kerül kialakításra, a teremgarázs pedig a parkolási nehézségeket hidalja át.

A május óta eltelt rövid értékesítési időszak alatt a lakások , több, mint 40%-a elkelt, így a Premier Ház, a Cordia Fontana Ház és most a Cordia City Garden sikerével a Corvin Sétányon már 500 lakás talált gazdára egy év leforgása alatt.

Készíts karácsonyi filmet Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel! (x)

A legtöbb filmrajongó arról álmodik, hogy egyszer majd maga is részt vesz egy film megalkotásában – eljött az ő idejük.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 10. szombat
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?