Elkelt az ötszázadik lakás is...

Pénzcentrum
2007. július 9. 09:13

A Premier és Fontana Ház után újabb épület értékesítése indult el a Corvin Sétányon májusban. Az építészetileg egyedülálló, rendkívül elegáns Cordia City Garden a harmadik épület a Corvin Sétány lakóépületei közül, mely nevét a közel 2.000 m2-es hatalmas belső udvaráról kapta. A Cordia City Garden a Fontana Házzal szemben, a sétányon a Futó utca és Nagytemplom utcák között helyezkedik el, a beruházás összértéke 9 milliárd forint.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A különleges építészeti megoldásokat felvonultató épületet a szakmai körökben elismert építészirodák, a CET Budapest és az Archiflex Stúdió tervezői álmodták meg.

Az építkezés 2008 első negyedévében indul (képek megtekinthetők a cordia.hu ill. a corvinsetany.hu weboldalakon), az épület átadásakor a Sétány első szakasza is elkészül, így a lakók nem csak az épület kínálta különleges környezetet élvezhetik majd, de ízelítőt kaphatnak már a sétány hangulatából is.


A Cordia filozófiájának megfelelően a City Garden 28-155 m² területű lakásai optimális térkihasználtsággal, jól átgondolt alaprajzokkal rendelkeznek.

A Cordia City Garden otthonainak tulajdonosai a terjedelmes belső park nyújtotta nyugalom mellett a modern városnegyed előnyeit is élvezhetik, hiszen a sétáló utca a ház lábánál, a mozi és további szolgáltatások széles skálája is karnyújtásnyira érhető el. A lakóépület alsó szintjén a tervek szerint a belváros egyik legnagyobb, uszodával is rendelkező sportcentruma kerül kialakításra, a teremgarázs pedig a parkolási nehézségeket hidalja át.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A május óta eltelt rövid értékesítési időszak alatt a lakások , több, mint 40%-a elkelt, így a Premier Ház, a Cordia Fontana Ház és most a Cordia City Garden sikerével a Corvin Sétányon már 500 lakás talált gazdára egy év leforgása alatt.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 17. vasárnap
Hedvig
41. hét
Október 17.
Missziók Világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 16. 19:20