Add el gyorsan a házad - légy marketingszakértő!

Pénzcentrum
2007. március 21. 15:00

Mielőtt amellett döntenél, hogy megválsz házadtól, jól végig kell gondolnod a megfelelő stratégiát! Ahhoz, hogy jó áron adhass túl rajta, el kell végezned néhány teendőt, segítünk, nehogy kifelejts valamit!

Az emberi kreativitás határtalanságát jelzi, hogy Amerikában már odáig fajult az ingatlanpiaci eladási verseny, hogy akad, aki webnaplót indított, amelyet marketingeszközként használ fel az értékesítés megkönnyítésére.

Nem kerül sok időbe és erőfeszítésbe, de néhány apró dolog óriásit lendíthet az eladó ház árán, az üzlet megkötésének gyorsaságán. Nem titok, mindig az első benyomás számít. Az ingatlanok nyelvére lefordítva ez annyit tesz, gondozott ház képe táruljon a potenciális vevők elé. Tehát nyírjuk le a sövényt, a fű legyen gondozott.

Nem árthat az sem, ha felfrissítjük házunk belsejét is, fessük semleges színűre a falakat. Amellett, hogy a világos színek kellemes hangulatot teremtenek, még tágabbá is varázsolják a teret. Arra is figyeljünk, hogy rend legyen, ha jönnek a vevők, sőt, nem árt, ha egy kisebb tavaszi takarítást is beütemezünk (tisztítsuk ki a szőnyegeket, mossuk ki a függönyt).

Intézzünk el minden javításra váró dolgot, hiszen ezek ronthatnak házunk értékén. Az új tulajdonosok általában nem a foltozgatással-toldozgatással szeretik a beköltözést kezdeni.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A ház leggyengébb pontja a konyha és a fürdőszoba. Igyekezzünk modern kinézetet kelteni, sokkal szívesebben vásárolnak olyan házat az emberek, amelynek konyhája, fürdőszobája tiszta, rendezett, és viszonylag modern bútorokkal, felszerelésekkel van ellátva. Sokat érhet az is, ha van a házon valamilyen biztosítás.

Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?