5 °C Budapest
1 milliót kereshetsz pár éven belül, ha elvégzed ezt a 4 hónapos, ingyenes képzést (x)

1 milliót kereshetsz pár éven belül, ha elvégzed ezt a 4 hónapos, ingyenes képzést (x)

PR
2022. április 25. 05:00

Van egy szakma, amelyben annak ellenére is óriási a munkaerőhiány, hogy a pár év tapasztalattal rendelkező munkavállalóknak milliós fizetések röpködnek havonta. Ráadásul ezen a területen nem a diploma alapján válogatnak a cégek a jelentkezők közül, olyannyira nem, hogy egy 4-6 hónapos intenzív képzés segítségével bárki elsajátíthatja azt a tudást, aminek birtokában a munkáltatók tárt karokkal várják. Két olyan képzés is indul idén nyáron, melyeket ingyenesen vagy milliós kedvezménnyel lehet elvégezni.

A karrierváltás mellett döntő, elsősorban 26-40 éves korosztály körében hatalmas népszerűségre tettek szert az elmúlt években a néhány hónapos intenzív programozó-képzések – az úgynevezett bootcampek –, amelyek egy része az elhelyezkedéshez szükséges gyakorlati szaktudás átadása mellett álláslehetőséget is kínál a diákoknak. Ezek segítségével 4-6 hónap kemény tanulás után programozói előképzettség nélkül is munkába lehet állni junior informatikusként – méghozzá az IVSZ legfrissebb felmérése szerint a korábbi keresetet akár kétszeresen meghaladó fizetésért.

 

A Full-Stack szoftverfejlesztő képzést 1,4 milliós kedvezménnyel végezhetik el a németül beszélők

A németül tudó informatikusok iránti – elsősorban a pénzügyi szektor részéről jelentkező – óriási kereslet miatt most a legnagyobb magyarországi bootcampek közé tartozó PROGmasters Java EE + Angular Full-Stack programozó képzését kedvezményesen, 1,4 millió forinttal olcsóbban (mindössze 550 ezer forintért) végezhetik el a németül legalább középszinten, angolul pedig minimum alapszinten beszélő diákok. A résztvevők ráadásul két államilag elismert szakképesítést is szerezhetnek a 6 hónapos képzéssel, amelyre állásgaranciát vállal a PROGmasters, azaz a tanfolyam teljes díját elengedi vagy visszafizeti, ha a képzést követő fél éven belül nem jut álláshoz a végzett. A Full-Stack képzésre május 15-ig lehet jelentkezni.

Természetesen nem csak a németeseket várják: a képzést angol tudással is el lehet kezdeni, már 99.000 Ft kezdőrészlet befizetésével.

Június 1-ig lehet jelentkezni az ingyenes és állásgaranciát adó Java + PL/1 képzésre

A PROGmasters július közepén elindítja Java + PL/1 programozó képzését is, amelyet ingyenesen elvégezhetnek a résztvevők. Ők a négy hónapig tartó képzést követően még idén állást kaphatnak a PROGmasters partnercégénél, az UNIQA Raiffeisen Software Service Kft-nél, méghozzá garantált, minimum bruttó 500 ezer forintos kezdő fizetéssel. Ráadásul a cégnél egy tapasztaltabb programozó bruttó egymillió forint felett kereshet, minden ledolgozott teljes év után pedig automatikus 13. havi fizetés jár. A képzésre a szabad helyek függvényében, de legkésőbb június 1-jéig jelentkezhetnek az érdeklődők.

Programozói alaptudás nélkül is sikerülhet a felvételi, amelyre ingyenesen felkészítenek

A PROGmasters a két képzésre jelentkezők közül egy többfordulós felvételi során választja ki a tanfolyamok résztvevőit, akiknek az alap programozói tudását, motivációját, logikai készségeit, valamint német és angol nyelvtudását vizsgálja. A sikeres felvételihez szükséges alapszintű programozói tudást ingyenesen megszerezhetik a jelentkezők, ehhez tananyagot is kapnak és részt vehetnek a Felkészítő Workshop+ elnevezésű képzésen is, ahol a PROGmasters mentori támogatással készíti fel a felvételizőket. Utóbbi díja 30.000 Ft+áfa, de ha bekerül a képzésre a résztvevő, a Workshop nettó díját visszafizeti az iskola.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm