14 °C Budapest
Senior mature business woman holding paper bill using calculator, old lady managing account finance, calculating money budget tax, planning banking loan debt pension payment sit at home kitchen table.

Itt a kormány bejelentése: változik a nyugdíjak kifizetése, erről minden idősnek tudnia kell

2023. január 27. 10:30

Három nappal korábban érkezik a februári és a 13. havi nyugdíj azoknak az időseknek, akik postai úton kapják a juttatást - jelentette be pénteken Szentkirályi Alexandra, kormányszóvivő a Facebookon.

"Jó hír a nyugdíjasoknak, korábban jöhet a postás februárban az emelt összegű 13. havi nyugdíjjal" - közölte a videóban, majd kifejtette: "a megszokottnál három nappal korábban kezdődik" a járandóságok kifizetése.

Kitért rá, hogy a kézbesítéshez több időre van szükség, mivel ebben a hónapban a postásoknak jelentős összegű készpénzzel kell dolgozniuk. Kiemelte, hogy akik banki utalással kapják a nyugdíjat, azoknál nem lesz változás, február 10-én érkezik a nyugdíj.

 

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?